13 Ian. 2018 14:24

Imaginile zilei la parastasul Regelui Mihai. Principesa Margareta și Nicolae și-au dat mâna și s-au pupat pe obraz

Distribuie

Principesa Margareta și Nicolae au lăsat deoparte conflictul care i-a măcinat în ultima vreme, în ziua în care la Curtea de Argeș a avut loc parastasul de 40 de zile al Regelui Mihai

Fostul principe Nicolae a fost prezent la parastasul Regelui Mihai, fiind însoțit de soția sa, Alina Maria Binder. În biserica unde preoții au oficiat slujba, Principesa Margareta și Nicolae și-au dat mâna și s-au pupat pe obraz, un gest aparent firesc între doi membri ai aceleiași familii, dar la care nu mulți s-ar fi așteptat, în contextul conflictului dintre cei doi.

Afară, Principesa Margareta a făcut o baie de mulțime în curtea mănăstirii, înainte de slujbă, dar și după ceremonie, în timp ce fostul principe Nicolae a fost aplaudat, în momentul în care a pășit în curte.

Pacea din Familia Regală nu va dura, însă, prea mult. Potrivit lui Radu Enache, avocatul principelui, care a acordat un amplu interviu revistei Taifasuri, în luna ianuarie clientul lui și principesa Margareta se vor întîlni la tribunal, în Elveția. Principele este acuzat principesa Margareta de 'tentativă de violare de domiciliu'. Urmărirea penală s-a încheiat, dosarul a ajuns în instanță. Margareta ar fi putut pune capăt acestei situații la audierile din noiembrie, dar n-a făcut-o, așa că situația e încordată.


Ce a scos la iveală autopsia tinerei gravide din Iași care a murit după ce a fost plimbată între spitale

Loading...
Comentarii