De Petre Dobrescu,

Emanuele Renzi este cea mai tânără dintre cele 53 de victime înregistrate până acum în Lazio. Angajat într-o companie privată care lucrează și la oficiile poștale italiene, Emanuele a murit în noaptea dintre sâmbătă și duminică la Policlinico din Tor Vergata, după ce a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Criza respiratorie, care a avut loc în unitatea de terapie intensivă, a fost legată de o agravare bruscă a tabloului clinic, relatează Corriere della Sera.

Zvonul că fusese internat apăruse încă de vineri dimineață. «Aflăm, cu durere profundă, despre dispariția tânărului nostru concetățean Emanuele …», a anunțat primarul din micul oraș. 

Reporterii de la Corriere dela Sera au reușit să stea puțin de vorbă cu tatăl tânărului.

E ora 18:00 într-o duminică de durere nelimitată. „Scuzați-mă, este căminul părinților lui Emanuele? …” Tăcere. Voce incertă. „Nu, îmi pare rău, cred că o să înțelegeți că nu este momentul? Înțelegi asta? ” Nouă pauză. Urmează un suspin lung: „Bine, da, eu sunt … tatăl lui Emanuele … Ce vrei să știi?” 

Întrebarea reporterului de la Corriere della Sera este o șoaptă, șoptită cu modestie: numai dacă au existat semne, patologii anterioare. Nimic altceva.

Nu, era bine! Nicio boală! Fiul meu avea un fizic perfect. Ca de sportiv. Era foarte sănătos, nefumător … Îmi pot lua la revedere acum?

tatăl lui Emanuele Renzi


Citeşte şi:

LIVE UPDATE – Coronavirus în Europa | Spania anunță cel mai mic număr de decese din 24 martie și până în prezent

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator
GSP.RO

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator

Horoscop 6 aprilie 2020. Leii pot deveni ușor un exemplu pentru cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 6 aprilie 2020. Leii pot deveni ușor un exemplu pentru cei din jur