De Ciprian Iana,

Incidentul a avut loc, marți, în jurul orei 07.00, în localitatea Bencecu de Sus, din județul Timiș, dar, din fericire, niciunul dintre pasageri nu a suferit traumatisme.

Purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea, a declarat că a fost alertat Detaşamentul 1 de lucru Timişoara şi punctul de lucru Pişchia, iar la faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere, două echipaje SMURD, o autospecială de transport persoane şi victime multiple, 15 pompieri şi o ambulanţă SAJ cu asistent.

„După spusele şoferului, în autobuz se aflau 50 de copii care nu au suferit traume. La sosirea primului echipaj, la faţa locului se aflau 23 de copii şi doi adulţi. O parte din copii au plecat de la faţa locului prin mijloace proprii. Nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale”, a afirmat Elena Megherea, citată de Agerpres.

Culmea este faptul că, în urmă cu 24 de ore înainte, în aceeași localitate a avut loc un accident similar, atunci un autobuz cu 23 de elevi părăsind carosabilul și intrând în șanț.

În urma accidentului care s-a produs luni, pe DC60, între localităţile timişene Pişchia şi Bencecu de Sus, o tânără de 16 ani având nevoie de îngrijiri medicale la faţa locului.

FOTO: ISU Timiș

Citeşte şi:

Un autobuz cu 23 de elevi a intrat într-un șanț, în Timiș

Șeful IGSU, Dan Iamandi, despre faptul că are soția angajată la ISU Iași: ”N-aș privi-o ca o vulnerabilitate”

Controale și în alte județe, după cazul ISU Dolj. ”S-ar putea ca această epidemie să fie în toată țara!”

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism
HOROSCOP

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism