Mergi direct la conținut »
Incendiu la o pensiune din Zărneşti. Restaurantul a ars aproape în totalitate
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Incendiu la o pensiune din Zărneşti. Restaurantul a ars aproape în totalitate

Incendiu la o pensiune din Zărneşti. Restaurantul a ars aproape în totalitate

Incendiu puternic la o pensiune din Zărnești, Brașov. Restaurantul unei pensiuni a ars aproape în totalitate în noaptea de sâmbătă spre duminică. Focul s-a manifestat cu flăcări violente, intervenţia durând aproximativ patru ore. Până acum nu s-a aflat cauza incendiului.

Incendiul la pensiunea Motorom a fost anunţat în jurul orei 4,00, pentru stingerea acestuia intervenind trei echipaje ale pompierilor militari din Zărneşti, unul de la SMURD şi o autospecială a Serviciului voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din Bran, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Ciprian Sfreja, citat de Agerpres.

Conform sursei citate, incendiul a fost localizat înainte să se extindă la pensiune. Restaurantul a ars în proporţie de 80% pe aproximativ 100 de metri pătraţi, iar acoperişul pe aproximativ 130 de metri pătraţi. Au ars camera centralei şi o parte din sala de mese, precum şi bunurile din interior.
Citește și

Pe urmele tatălui. Leo Iorga jr s-a lansat ca solist, în timp ce Leo Iorga senior e la tratament în Germania

 

Close
Închide
  Close