Mergi direct la conținut »
Începe campania electorală pentru alegerile locale parțiale. Ce măsuri a luat Ministerul de Interne
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Începe campania electorală pentru alegerile locale parțiale. Ce măsuri a luat Ministerul de Interne

Începe campania electorală pentru alegerile locale parțiale. Ce măsuri a luat Ministerul de Interne

Duminică, 22 octombrie, începe campania electorală pentru alegerile locale parțiale. Ministrul Carmen Dan a convocat comisia tehnică centrală din cadrul Ministerului de Interne pentru a lua măsurile necesare organizării scrutinului.

Carmen Dan este președinte al Comisiei Tehnice Centrale pentru organizarea alegerilor locale parțiale din 5 noiembrie 2017. Ministrul a convocat comisia pentur a se asigura că toate activitățile sunt îndeplinite conform termenelor cuprinse în calendarul electoral.

„În ceea ce privește documentația privind achiziția centralizată pentru ștampilele cu mențiunea VOTAT, timbrele autocolante și plicurile transparente, aceasta este în procedură de avizare și aprobare. De asemenea, au fost făcute demersurile către Ministerul Finanțelor Publice pentru deschiderea de credite bugetare pentru instituțiile prefectului și pentru unitățile cu responsabilități în desfășurarea procesului electoral”, se arată în comunicatul emis de Ministerul de Interne.

Începe campania electorală pentru alegerile locale parțiale. Mii de oameni se pregătesc să voteze

Alegerile locale parțiale sunt organizate pe data de 5 noiembrie, în 17 localități din 13 județe ale țării.

Pentru primari, vor fi alegeri în municipiul Deva – județul Hunedoara, precum și în comunele Bocsig – județul Arad, Nicșeni – județul Botoșani, Călărași – județul Cluj, Pantelimon și Bărăganu – jud. Constanța, Telești – județul Gorj, Balș – județul Iași, Bîrghiș – județul Sibiu, Drăgoiești – județul Suceava, Cervenia, Poieni, Salcia – județul Teleorman, Checea – județul Timiș, Oșești – județul Vaslui și Vlădești – județul Vâlcea.

Totodată, vor fi organizate alegeri parțiale pentru Consiliul Local din comuna Mereni, județul Constanța.


Citește și EXCLUSIV/ Imagini care nu au mai fost difuzate. Primele ore după incendiul din Colectiv, la Spitalul Floreasca


 

Close
Închide
  Close