De Adrian Cochino,

Întâlnirea de taină dintre președintele american și Mark Zuckerberg ar fi rămas probabil necunoscută, dacă nu ar fi fost dezvăluită de NBC News.

Un purtător de cuvând al companiei Facebook a confirmat, în cele din urmă, cina.

”Așa cum este normal pentru un CEO al unei companii majore, Mark a acceptat invitația la cina cu președintele și cu Prima Doamnă la Casa Albă”, a precizat compania.

La întâlnire a participat și miliardarul Peter Thiel, un conservator care a donat sume uriașe campaniei lui Trump și care are un loc în board-ul Facebook.

Interesant este că întâlnirea a avut loc într-un moment în care Zuckerberg era audiat în Congres în chestiunea știrilor false pe teme politice care proliferează pe rețeaua sa socială și a timidității cu care șefii Facebook combat acest fenomen.

Zuckerberg s-a mai întâlnit cu Trump la Casa Albă, în septembrie.

În schimb, CEO-ul Facebook a criticat-o pe senatoarea democrată Elizabeth Warren, una dintre favoritele în alegerile primare prezidențiale pentru pozițiile sale anti-corporatiste.

Trump este unul dintre politicienii cu cele mai multe anunțuri politice sponsorizate pe Facebook.

Potrivit unei analize The Guardian, echipa sa a sponsorizat 5.883 de postări în rețea pe tema scandalului Ucraina, deci din 18 septembrie și până acum.

În acest scandal, Trump face obiectul unei proceduri de demitere, inițiate de democrați.

În timpul campaniei electorale din 2016, mii de știri false despre politicienii democrați au circulat pe Facebook, ajungând la milioane de persoane.

Citeşte şi:

EXCLUSIV | Șeful Ambulanței Timiș recunoaște: ”Eu am fost medic dispecer sâmbătă seara și apoi am intrat în concediu”. Conform ordinului MS, Leonida trebuia să raporteze evenimentul!

În ziua neagră a lui Trump, un sondaj-cheie dă fiori democraților și aripi liderului de la Casa Albă

Tragedia de la Timișoara. Ofițer ISU: ”Ni s-a cerut să păstrăm secretul în privința echipajelor care au intervenit în primele zile în bloc și s-au contaminat!”

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator
GSP.RO

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator

Horoscop 7 aprilie 2020. Fecioarele văd viitorul în tonuri sumbre
HOROSCOP

Horoscop 7 aprilie 2020. Fecioarele văd viitorul în tonuri sumbre