Mergi direct la conținut »
VIDEO. Am intrat în culisele celui mai nou sitcom de pe TVR2 - „Primăverii”. Rolul principal: Maia Morgenstern
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > VIDEO. Am intrat în culisele celui mai nou sitcom de pe TVR2 - „Primăverii”. Rolul principal: Maia Morgenstern

VIDEO. Am intrat în culisele celui mai nou sitcom de pe TVR2 – „Primăverii”. Rolul principal: Maia Morgenstern

TVR 2 va difuza un sitcom cu Maia Morgenstern. Serialul “Primăverii” se difuzează de luni până joi, de la ora 21.00, începând cu 8 octombrie. Am mers miercuri pe platoul de filmare TVR pentru a afla ce se întâmplă în culisele spumoasei comedii.

De Andreea Archip,

În serial joacă pe lângă cunoscuta actriță Maia Morgenstern și Diana Cavallioti, Corina Dănilă, Dragoș Hulubă, Alexandru Conovaru și scenaristul Octavian Strunilă.

Pe lângă actorii din distribuţie vor mai exista episoade cu invitaţi speciali, printre care actorul Mitică Popescu sau Adrian Păduraru.

Acțiunea are un foarte mare potential. Mătuşa Florina, interpretată de actriţa Maia Morgenstern, aduce în casa ei din Primăverii doi nepoţi, alături de familiile lor. Pentru a deveni moştenitorii imobilului estimat la 3 milioane de euro, aceştia trebuie să stea alături de ea 10 ani şi să se supună regulilor casei.

Close
Închide
  Close