MENIU CAUTĂ
14 Mar. 2018 08:09

Inundaţii în județul Mureș. Mai multe gospodării din localitatea Gurghiu au fost inundate

Distribuie

Inundaţii în județul Mureș. Mai multe gospodării din localitatea Gurghiu au fost inundate, în urma revărsării râului Orşova, a informat miercuri Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş.

În localitatea Gurghiu au fost inundate 20 de gospodării, pivniţele a cinci locuinţe şi o bucătărie de vară, patru podeţe şi 10 hectare de teren agricol, conform sursei citate.

De asemenea, DJ 153C este inundat pe o lungime de aproximativ 700 de metri în această zonă, dar apele râului Orşova sunt acum în retragere.

Totodată, cotele de atenţie au fost depăşite pe râul Târnava Mare la Sighişoara şi în zona Vânători, în amonte de pod, precum şi pe râul Mureş, la Stânceni şi Suseni, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al ISU Mureş, Cristian Virag.

Cod roșu de inundații prelungit, pe 14 martie, până la ora 12. Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor (INHGA) a prelungit atenționarea de tip cod roșu de inundații pentru mai multe bazine hidrologice din țară.

Foto: punctul.ro


FOTO/1.700 de militari români și străini au luat cu asalt plajele de la Marea Neagră. Cel mai amplu exercițiu al forțelor navale


 

Loading...
Comentarii