Nu investi în cel mai nou model

Decât dacă ești extrem de pasionat de telefoane, bugetul îți permite și ești unul dintre aceia care sunt mereu pe lista de presale atunci când se anunță o lansare. Având în vedere că este puțin probabil să te potrivești descrierii de mai sus, principalul motiv pentru care îți recomandăm să nu cumperi cel mai nou model al telefonului tău preferat este unul destul de simplu: prețul extrem de mare, în condițiile care, varianta imediat următoare, destul de asemănătoare ca performanțe, poate costa cu până la 50% mai puțin.

În plus, ai în vedere faptul că orice producător scoate des variante noi ale telefoanelor pe care le vinde și nu vei putea ține pasul cu o astfel de investiție. Așadar, cea mai bună abordare este să aștepți apariția pe piață a celui mai nou model al telefonului preferat, moment în care varianta imediat următoare va avea un preț mai mult decât rezonabil pentru ceea ce știe să facă. 

Mizează pe accesorii

Fie că este vorba de cele de entertainment sau de unele de protecție, trebuie să ai mereu grijă de această parte, aproape la fel de importantă ca telefonul în sine. Alege accesorii gsm de la Arsis și te vei asigura că vei găsi toate cele necesare în același magazin.

Fie că este vorba de folie de protecție, carcasă, husă, baterie externă, încărcător auto sau căști, accesoriile nu fac altceva decât să dea un plus de valoare telefonului tău, atât prin exploatarea la maximum a capacității sale, cât și prin protejarea acestuia pe termen lung.

De ce a refuzat Cristian Tudor Popescu invitația la dezbaterea organizată de Klaus Iohannis
Recomandări

De ce a refuzat Cristian Tudor Popescu invitația la dezbaterea organizată de Klaus Iohannis

Ia în calcul motivul pentru care îl cumperi

Ce vei face cu telefonul pe care îl achiziționezi? Visezi să faci cele mai bune poze și vrei să îți deschizi chiar o expoziție cu ele? Cumpără un telefon cu camere cât mai performante. Vrei să vezi serialele preferate oriunde, fără să folosești televizorul sau să deschizi laptopul? Achiziționează un dispozitiv cu display mare și performanțe ale acestuia peste medie. Îl folosești doar ca să vorbești, să stai pe Facebook și să mai răspunzi din când în când la mailuri? Atunci nu merită să investești într-un telefon foarte performant, ci mai degrabă în unul fiabil.

Indiferent ce preferințe ai, ține cont de faptul că un telefon este un consumabil, deci nu îl vei avea foarte mult timp, așa că este mai bine să îți calculezi cu atenție bugetul pe care îl investești și să îți amintești că va exista mereu unul mai bun, mai deștept, mai frumos, dar care va costa și mult mai mult. 

Sursă foto: unsplash.com

O voce puternică a politicii Suediei, cea mai usturătoare GAFĂ despre România. Până și presa suedeză s-a amuzat
GSP.RO

O voce puternică a politicii Suediei, cea mai usturătoare GAFĂ despre România. Până și presa suedeză s-a amuzat

Horoscop 19 noiembrie 2019. Balanțele nu acceptă jumătăți de măsură
HOROSCOP

Horoscop 19 noiembrie 2019. Balanțele nu acceptă jumătăți de măsură