De Daniel Ionașcu,

„Îmi apar patru puncte luminoase, ecranul se face două treimi alb și scrie se ascultă”, le-a povestit șeful PSD jurnaliștilor la ieșirea de la proces.

El a precizat că pe ecran a început să scrie „ce spunea Nazat în timp real”. Este vorba de Marian Nazat, avocatul său. „Sper să fie o aplicație la telefon pentru că eu sincer m-am speriat”, a mai comentat Liviu Dragnea.

Întrebat de jurnaliști dacă e sabotat de către telefon sau de statul paralel, Liviu Dragnea a replicat că nu-l sabozează niciunul.

Cine îl ascultă pe Dragnea

Ca s-o spunem pe șleau de pe acuma: Dragnea vedea asistentul virtual care înregistra ce auzea. Astfel că nu se suține nicio aserțiune că ar fi ascultat.

Astfel, pe Dragnea îl ”ascultă” Google în cazul în care utiliza Google Assistant sau Apple, dacă utiliza Siri.

În niciun caz nu e vorba de servicii secrete.

Glume pe seama lui Dragnea

Ei bine, imediat după asta au apărut tot felul de glume pe internet despre Dragnea și abilitatea sa de a folosi telefonul.

Jurnalista Simona Tache îl parodiază pe Dragnea și scrie că i-au apărut pe telefon niște ”pozici” care par a fi butoane, dar nu sunt butoane și că unul îi arată vremea și altul a logat-o pe Facebook.

Ce se întâmplă dacă Viorica Dăncilă vine la dezbaterea lui Iohannis de la BCU. Reacția lui Rareș Bogdan
Recomandări

Ce se întâmplă dacă Viorica Dăncilă vine la dezbaterea lui Iohannis de la BCU. Reacția lui Rareș Bogdan

”Telefonul transmite în direct gândurile mele pe acest site suspect. Sunt urmărită, ca și domnul Dragnea! Și acu’ văd că am și niște butoane ciudate la aragaz. Cred că sunt microfoane!!!!!!!!!!! Și am și luminiță, doar că e la frigider. Dacă îl deschizi, te orbește, e lumină în el ca ziua, când e soarele sus, poți să intri să faci plajă!!!!!! SALVAȚI-MĂ! HELP!”, a scris jurnalista.

Jurnalista Simona Tache despre ”punctele luminoase” care îi apar lui Liviu Dragnea pe telefon când îi este ”ascultat”

 

Ioana Constantin, fost președinte al partidului M10, îl ironizează pe șeful PSD la rândul său, spunând că Dragnea ar putea face o comisie specială de anchetă pe această temă.

Ioana Constantin, fostul lider al partidului M10, comentează pe seama ”spionării” telefonului lui Liviu Dragnea

Corina Băcanu a scris că Dragnea trebuie să își facă imediat cruce cu limba în cerul gurii și să meargă apoi la Patriarhul Daniel să exorcizeze ”unealta Diavolului”.

Corina Băcanu face mișto de Liviu Dragnea pe tema smartphone-ului prin care îl ascultă serviciile secrete

Un alt comentator a ”constatat” și el că îi apare un ”cal” pe smartphone: ”Dacă pe Dragnea îl ascultă Google, mie serviciile mi-au schimbat numele din agendă în cai. De cate ori sun pe cineva imi apare «Call Adelina», «Call Georgel», «Call Maricica»….”.

Profilerul Poliţiei Române despre cazul băieţului de 11 ani, violat şi găsit mort, în 2004, pe câmpul de lângă Ciolpani
Recomandări

Profilerul Poliţiei Române despre cazul băieţului de 11 ani, violat şi găsit mort, în 2004, pe câmpul de lângă Ciolpani

Altcineva a pus o fotografie cu un televizor inteligent Sony dotat cu Android și Google Assistant. Acesta comentează: ” Haoleoo…și televizoarele e posedate… ne ascultă ăștia prin toate despozitivele :)) …era sa scap telecomanda”.

În final, o domnișoară trage și ea concluzia: ”Eu zic că mai rău decât de puncte luminoase se teme doar de dungi verticale, nu știu, dar așa zic eu”.

Crina Ivanciu îl ironizează pe Dragnea și spune că acesta se teme mai mult de liniile verticale ale zăbrelelor de închisoare decât de punctele luminoase de pe ecranul iPhone-ului

DNA a cerut 7 ani și 6 luni cu executare

Direcția Națională Anticorupție a cerut șapte ani și șase luni de închisoare pentru Liviu Dragnea în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman.

Liviu Dragnea, este judecat pentru instigare la abuz în serviciu în legătură cu angajarea a două membre de partid în cadrul instituției. Acestea figurau ca angajate la instituția de stat, dar lucrau de fapt la sediul PSD Teleorman.

Libertatea a scris de curând că DNA investighează și dacă s-au trimis emailuri către Brazilia de pe calculatoarele companiei Tel Drum. Dragnea spune că nu deține compania, aceasta fiind controlată prin acțiuni la purtător.

Tel Drum apare într-un dosar privind deturnarea unor fonduri europene.

O voce puternică a politicii Suediei, cea mai usturătoare GAFĂ despre România. Până și presa suedeză s-a amuzat
GSP.RO

O voce puternică a politicii Suediei, cea mai usturătoare GAFĂ despre România. Până și presa suedeză s-a amuzat

Horoscop 18 noiembrie 2019. Ce zodie are parte de o strângere de inimă
HOROSCOP

Horoscop 18 noiembrie 2019. Ce zodie are parte de o strângere de inimă