Mergi direct la conținut »
Matteo Politi, medicul cu 8 clase, s-a făcut cântăreț. Și-a lansat prima piesă din carieră
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Matteo Politi, medicul cu 8 clase, s-a făcut cântăreț. Și-a lansat prima piesă din carieră

Matteo Politi, medicul cu opt clase care a fost prins și anchetat în urmă cu câteva luni pentru că profesa fără drept, a decis să înceapă o nouă carieră. Acesta s-a lansat în muzică, potrivit spynews.ro.

De Daria Maria Diaconu,

Italianul Matteo Politi s-a apucat de cântat. Acesta și-a lansat prima melodie. Piesa se numește „Follow the sun”

”Nimeni nu m-a crezut, dar eu vreau să fac numai fapte bune. Este o surpriză pentru toată lumea, un mare artist român mă va ajuta să scot pe piață o super melodie. Eu am fost o bună perioadă DJ și știu ce presupune muzica, așa că am un background impresionant în acest domeniu. Lucrez deja în studio și pregătesc totul, ca să iasă așa cum îmi doresc. Banii pe care îi voi strânge în urma lansării melodiei mele îi voi dona copiilor cu dizabilități, care chiar au nevoie de ei pentru a face tratamente”, declara recent Matteo Politi într-un interviu pentru spynews.ro.

Falsul chirurg nu se bucură însă de prea mare succes. Deși piesa a fost lansată înainte de Crăciun, are doar 566 de vizualizări, iar canalul său de Youtube este urmărit doar de 8 abonați.

Matteo Politi, alias Matthew Mode, a făcut implanturi mamare, rinoplastii şi a mărit buzele mai multor românce, folosind și un nume fals, deși nu avea drept de liberă practică în România și nici studii de specialitate, după cum Libertatea a dezvăluit în exclusivitate pe 5 februarie. Acesta a absolvit doar opt clase.

Close
Închide
  Close