Mergi direct la conținut »
Meghan Markle a intrat în travaliu. Ducesa de Sussex urmează să nască în scurt timp
Ştiri Libertatea > Ştiri > Meghan Markle a intrat în travaliu. Ducesa de Sussex urmează să nască în scurt timp

Meghan Markle a intrat în travaliu. Ducesa de Sussex urmează să nască în scurt timp

Meghan Markle, ducesa de Sussex, a intrat în travaliu și urmează să nască primul copil al prințului Harry din moment în moment, a anunțat palatul Buckingham pentru CNN, luni.

Într-o informare scurtă, Palatul Buckingham a transmis că: ”Ducesa a intrat în travaliu la primele ore ale dimineții. Ducele de Sussex a fost alturi de alteța sa regală. Un anunț va fi făcut în curând”.

Copilul va fi al șaptelea în linia succesiunii la tronul britanic după prințul Charles, prințul William și cei trei copii ai săi și prințul Harry.

El sau ea va fi cel de-al optulea stră-nepot al reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Sarcina lui Meghan a fost anunțată în octombrie, în timp ce se afla într-un turneu în Australia cu soțul său.

Prinţul Harry şi Meghan Markle au anunțat că nu vor face publice informații privind naşterea primului lor copil, a anunțat Palatul Buckingham.

După ce presa britanică a scris că ducii de Sussex au hotărât ca primul lor copil să se nască la domiciliul lor de la Frogmore Cottage, palatul Buckingham a anunțat că nu vor face publice niciun fel de informații privind venirea pe lume a copilului lor.

”Ducele şi ducesa de Sussex sunt foarte recunoscători pentru felicitările pe care le-au primit din întreaga lume în timp ce se pregătesc să-şi întâmpine bebeluşul. Alteţele lor regale au luat decizia de a păstra private detaliile privind pregătirile pentru naşterea bebeluşului lor”, se arată în comunicatul Palatului Buckingham care menționează că ”vor împărtăşi veştile bune imediat după ce vor sărbători în privat şi cu familia”.

Minciuni în tragedia de la Timișoara! Situația clară a apelurilor de la 112 spune totul despre nepriceperea autorităților
Recomandări

Minciuni în tragedia de la Timișoara! Situația clară a apelurilor de la 112 spune totul despre nepriceperea autorităților

Însă o şedinţă foto, cu un grup restrâns de mass-media, este planificat la câteva zile după naştere, astfel încât să fie disponibilă o imagine a lui Harry şi Meghan împreună cu fiul sau fiica lor.

Potrivit cotelor de la casele de pariuri, copilul va fi fetiță, se va numi Diana și va fi roșcată ca tatăl său.

Pariorii britanici par a fi atât de siguri de sexul primului copil al ducilor de Sussex și numărul celor care au pariat pe această variantă este atât de mare încât casa William Hill a scăzut această cotă la 2/5, ceea ce înseamnă un câştig de doar două lire sterline pentru un pariu de cinci lire sterline. Dar, în pofida acestei scăderi, pariorii au continuat să mizeze pe naşterea unei fetiţe.

Cine e procurorul pe care Iohannis l-a făcut general în doar 5 ani! Reacția DNA
Recomandări

Cine e procurorul pe care Iohannis l-a făcut general în doar 5 ani! Reacția DNA

În ceea ce privește numele copilului, pariorii britanici mizează cel mai mult pe Diana, aceștia considerând că Harry îi va aduce astfel un omagiu mamei sale.

Prinţul Harry şi fosta actriţă americană Meghan Markle s-au căsătorit pe 19 mai 2018, după o relaţie de doi ani. Nunta lor a fost unul dintre cele mai mediatizate evenimente din lume.


Citește și: DOSARUL REVOLUȚIEI | Reacția lui Nicolae Ceaușescu, după ce a aflat că Ion Iliescu a preluat puterea: „Tu nu m-ai lăsat să-l termin! Acum o să ne termine el pe noi”


 

Close
Închide
  Close