Mergi direct la conținut »
Mesajul lui Klaus Iohannis, de Ziua Națională: ”1 decembrie reprezintă idealul nostru de a fi liberi și uniți, într-o Românie condusă de politicieni responsabili și integri”
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Mesajul lui Klaus Iohannis, de Ziua Națională: ”1 decembrie reprezintă idealul nostru de a fi liberi și uniți, într-o Românie condusă de politicieni responsabili și integri”

Mesajul lui Klaus Iohannis, de Ziua Națională: ”1 decembrie reprezintă idealul nostru de a fi liberi și uniți, într-o Românie condusă de politicieni responsabili și integri”

Mesajul președintelui Klaus Iohannis, de Ziua Națională a României: ”1 decembrie reprezintă idealul nostru de a fi liberi și uniți, într-o Românie condusă de politicieni responsabili și integri”, a transmis șeful statului, vineri, într-un mesaj video postat pe pagina de Facebook.

De Valentina Postelnicu,

”Astăzi este ziua noastră națională, ziua în care cu toții, oriunde ne-am afla, ne sărbătorim patria. În 1918 românii au trăit emoția reîntregirii. De atunci, 1 decembrie reprezintă idealul nostru ca națiunea de a fi liberi și uniți, într-o Românie prosperă, condusă de politicieni responsabili și integri. Acum, în prag de centenar, este un bun prilej să reflectăm la cum trebuie să arate țara noastră. Numai împreună, implicați și determinați, vom reuși să contruim o Românie puternică și respectată, în Europa și în lume.

”La mulți ani, dragi români! La mulți ani, România!”, a transmis președintele României.

Se împlinesc 99 de ani de Marea Unire de la Alba-Iulia. Intrăm în anul Centenarului României Mari! O zi de sărbătoare pentru românii de pretutindeni. 1 Decembrie 1918 a fost momentul în care națiunea română şi-a împlinit visul cel mare: unitate, libertate, demnitate. La Arcul de Triumf este organizată, ca în fiecare an, o paradă militară spectaculoasă. Sunt pregătite multe momente unice pe care reporterii Libertatea şi invitații lor vi le vor arăta şi explica în direct de la faţa locului, începând cu ora 10:45. Ne puteţi urmări live şi pe pagina noastră de Facebook.

Citește și: VIDEO/Ce înseamnă pentru români Ziua Națională. Fasole cu ciolan, hora unirii și dezamăgire

Close
Închide
  Close