De Mihai Niculescu,

Militarul a fost judecat pentru ultraj dar decizia Tribunalului Militar Cluj nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea Militară de Apel Cluj.

Potrivit gazetadecluj.ro, în anul 2017, într-un acces de furie, Voicu și-a scos cu forța vecinii de bloc din cartierul Mărăști și i-a aliniat pe scara blocului punându-i să facă instrucție militară. Oamenii de pe scară erau terorizați de vecinul militar și au sunat la 112 ca să scape de el.

Echipajul de poliție care a intervenit atunci era format din agenții Dan Raț și Carmen Croitoru.

Agenții au intervenit, solicitându-i să înceteze, însă militarul a strigat că răspunde doar la ordine.

Militarul din Cluj a fost încătușat dar l-a lovit pe agentul Raț, moment în care acesta s-a dezechilibrat și a căzut pe scările de la etajul doi şi până la jumătatea primului etaj.

Polițistul era plin de sânge. Ne-am speriat enorm. Cei ce erau scoși pe scară de către militar au profitat de neatenția acestuia și s-au refugiat în locuințe. Între timp, militarul îl amenința pe agent că dacă se ridică de jos îl va omorî ”, a povestit un martor, citat de ziardecluj.ro.

Într-un final, poliţiştii au reușit să îl imobilizeze pe militar, au chemat întăriri și l-au dus la Poliția Municipală, ulterior fiind internat la Clinica de Psihiatrie. Vasile Voicu a fost eliberat la scurt timp și detașat la o unitate militară din Constanța.


Citește și: Ce spun sociologii despre faptul că în România sunt 13.500 de case de pariuri, 9.700 de farmacii și doar 90 de cinematografe


Lovitura dura pentru Daniel Dobre, antrenorul alături de care Simona a câștigat turneul de la Wimbledon
GSP.RO

Lovitura dura pentru Daniel Dobre, antrenorul alături de care Simona a câștigat turneul de la Wimbledon

Horoscop 13 noiembrie 2019. Risc de neînțelegeri pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 13 noiembrie 2019. Risc de neînțelegeri pentru Tauri