Mergi direct la conținut »
Modificări importante în calendarul anului şcolar 2019-2020, pentru elevii din București! Când ar urma să se termine școala
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Modificări importante în calendarul anului şcolar 2019-2020, pentru elevii din București! Când ar urma să se termine școala

Campionatul European din 2020 ar putea aduce modificări în calendarul anului școlar 2019-2020. Fostul mare fotbalist Gică Popescu, în prezent consilier onorific al premierului Viorica Dăncilă, a declarat, marți, că o parte din elevii din București ar putea intra în vacanță mai devreme. Motivul: se vrea fluidizarea traficului, în perioada în care Capitala va găzdui meciurile din cadrul competiției.

Concret, copiii de grădiniță și școlile primare ar putea începe vacanța de vară cu o săptămână mai devreme, a declarat fostul mare internațional.

„Se încearcă… Copiii de grădiniţă şi şcolile primare să ia vacanţă, în acea perioadă. Trebuie devansată cu o săptămână terminarea şcolii. Este foarte important să se ia această hotărâre, şi se ia la nivelul Capitalei, pentru ca atunci când se joacă primul meci să nu mai fie şcoli. Este o măsură care se va lua pentru a fluidiza traficul în Capitală. Asta e o măsură care se va lua pentru şcolile primare şi grădiniţe, să-şi înceteze activitatea… Să înceaptă cu o săptămână mai devreme. Se vor lua măsuri din toate părţile pe perioada celor două săptămâni (n.r. – perioada în care vor fi meciuri la Bucureşti)”, a declarat Gică Popescu, la Digi Sport.

Capitala va organiza patru meciuri din cadrul Campionatului European din anul 2020. Competiția se va disputa între 12 iunie şi 12 iulie 2020. Meciurile din București se vor juca pe Arena Naţională, în timp ce celelalte arene care vor fi refăcute vor fi folosite pentru antrenamentele naţionalelor participante.


CITEȘTE ȘI: 

Ipoteză-șoc în cazul baschetbaliștilor americani înjunghiați la Brăila: „Parcă erau drogați! Oricum, beți erau”

Close
Închide
  Close