De Răzvan Mihalașcu,

Bărbatul înarmat ar fi fost văzut trăgând mai multe focuri de la distanță, s-a apropiat de Nipsey Hussle și a continuat să tragă, scrie Daily Mail.

Vă avertizăm! Urmează scene care au un puternic impact emoțional!

Martorii spun că au văzut un bărbat care gonea cu o mașină, la scurt timp după atac.

Surse citate de TMZ susțin că agresorul a avut o discuție „aprinsă” cu Nipsey Hussle (foto) înainte de a deschide focul. Individul s-ar fi dus să obțină o armă, după ce ar fi fost „jignit” de rapperul american.

Rapperul Nipsey Hussle voia să se implice alături de polițiști pentru a-i ajuta pe adolescenții vulnerabili

Nipsey Hussle, al cărui nume real este Ermias Asghedom, a fost împușcat de mai multe ori și a fost declarat decedat, după ce a fost transportat de urgență la spital.

Medicii legiști din Los Angeles susțin că artistul a suferit răni prin împușcare în zona capului și a toracelui.

Ceilalți doi bărbați răniți în urma atacului sunt în stare stabilă.

Procurorii nu au stabilit încă mobilul crimei și spun că urmează să îi identifice pe suspecți după analizarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere. Din primele informații, polițiștii susțin că sunt în căutarea agresorului care ar fi un bărbat afro-american.

Mai mult, surse din rândul anchetatorilor au precizat pentru The Los Angeles Times că agresorul lui Hussle face parte dintr-o bandă.

În ultimul mesaj publicat pe Twitter înainte de a fi ucis, Hussle scria că „este o binecuvântare să ai dușmani puternici”.

Nominalizat la premiile Grammy, Nipsey Hussle a mărturisit că în adolescență a copilărit în sudul Los Angeles-ului și a făcut parte din banda Rollin 60s Neighborhood Crips, ai cărei membri au fost implicați în jafuri, trafic de droguri, crime, furturi de mașini sau vandalism.


Citește și:

VIDEO | Interviu cu părintele Francisc Doboș, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice de București: “Tare m-aș bucura ca vizita Papei să ne ajute să fim acel noi înșine care construiește o țară, să n-o mai împrăștiem prin lume!”

„De ce nu mă întorc în România”. Povestea unei românce plecate de opt ani în Spania care vrea să renunțe la cetățenia română după ce și-a găsit unchiul legat de pat în spital!

Ziua Păcălelilor în showbiz! Vedete care „și-a furat-o” de 1 aprilie: Florin Chilian – anunțat că va fi tată, Victor Slav – concediat!