MENIU CAUTĂ
17 Iul. 2013 14:25

”Nae de la Ștefănești” urma să preia echipa CS Otopeni, din liga a doua

Distribuie

Nae Nicolae, om de afaceri care a pierit miercuri, a avut multe conexiuni cu fotbalul. Fost acţionar la Dinamo, a vrut să cumpere un loc de Liga I pentru echipa sa, CS Ştefăneşti (Ilfov, liga a treia), pe care o preluase în 2009. ”Investesc cât e nevoie. Pe viitor vreau să facem un minicantonament, să aducem copii din ţară, o academie de fotbal. Ştiţi, şi mâine pot lua loc în Liga I, de la ”U” Cluj, dar nu ar fi corect”, dezvăluia afaceristul ilfovean. Fost junior la Dinamo, unde pretindea că a fost coleg cu Florin Răducioiu sau Liviu Ciobotariu, Nicolae urma să devină investitor la CS Otopeni, liga a doua, formaţie pe care o salva, fiindcă era într-o delicată situaţie financiară.

Cum l-a impresionat Tottenham

Cea mai impresionantă amintire din fotbal: 'S-a întâmplat la meciul Tottenham – Dinamo (3-1, decembrie 2006), chiar pe White Hart Lane. M-am dus casual la meci, iar oficialii de la Tottenham mi-au oferit un costum, spunându-mi că așa e tradiția în lojă. M-a impresionat gestul și m-am supus'.

Fan Lacina Traore

Nicolae interzisese seminţele la stadionul din Ştefăneşti şi vindea orice produs, la o rulotă adusă din Germania, inclusiv berea la draft, pe un leu. 'Cel mai înțelept om cu care colaborez e chestorul Mihai Stancu, care îmi e naș, mă ajută în toate deciziile', mai spunea Nicolae, ale cărui modele în fotbal erau Florian Walter şi Nicolae Badea. Fotbalistul preferat: 'Lacina Traore, care e la Anji acum, şi Cătălin Munteanu, de la Dinamo'.
foto. Ilfov Sport

Citește mai multe despre Nae Nicolae pe Libertatea.

Comentarii