MENIU CAUTĂ

Nicolae Guță, dator vândut la ANAF! Taxele pe care le are de achitat manelistul, în urma câștigurilor uriașe de la cântări

Distribuie

Manelistul Nicolae Guță este tras la răspundere de ANAF pentru veniturile sale. Autoritățile spun că el nu a declarat o sumă impresionantă de bani.

Fiscul susține că Guță este dator cu 200.000 de lei din impozitul pe veniturile nedeclarate. Totul a ieșit la iveală după mai multe verificări făcute de agenții antifraudă asupra maneliștilor care au strâns averi de pe urma cântărilor, scrie Spynews.ro.

Inspectorii ANAF au descoperit că anul trecut, Nicolae Guță a primit 764.226 de lei de la nunțile, botezurile și petrecerile la care a cântat. Acești bani nu ar fi fost declarați de către cântărețul de manele.

Un calcul simplu arată că Guță are de plătit statului o sumă de 205.954 de lei. Din toți banii aceștia, el a achitat, până acum, doar 741 de lei.


CITEȘTE ȘI: Spitalul de urgență cu program redus! Infarctul lui Busu scoate la iveală problemele grave din sistemul de sănătate românesc


 

Citește mai multe despre ANAF și datorii pe Libertatea.

Comentarii