Mergi direct la conținut »
Nigel Farage îi răspunde lui Donald Tusk: "După Brexit vom scăpa de golanii care nu au fost aleşi, aroganţi ca tine"
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Nigel Farage îi răspunde lui Donald Tusk: "După Brexit vom scăpa de golanii care nu au fost aleşi, aroganţi ca tine"

Nigel Farage îi răspunde lui Donald Tusk: „După Brexit vom scăpa de golanii care nu au fost aleşi, aroganţi ca tine”

Politicianul britanic Nigel Farage susține că ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană va fi "minunată" pentru că țara se va "elibera" de ce care încearcă să o "intimideze", făcând referire la Președintele Comisiei Europene, Donald Tusk.

Farage este unul dintre cei mai vocali susținători ai ieșirii Marii Britanii din Uniunea Europeană. El i-a mai replicat lui Tusk că „după Brexit vom scăpa de golanii care nu au fost aleşi, aroganţi ca tine, şi ne vom conduce singuri ţara. Mie mi se pare mai degrabă un rai”, scrie Agerpres.

Declarațiile vin în contextul în care Donald Tusk s-a întrebat „cum arată acel loc special din iad dedicat celor care au promovat Brexit-ul, fără să aibă măcar schița unui plan”.

Ulterior, Donald Tusk a repetat același mesaj în timpul unei conferințe de presă la Bruxelles, adăugând că mulți oameni din Marea Britanie speră ca Brexit-ul să fie anulat.


CITEȘTE ȘI: FOTO | Gică Hagi împlinește astăzi 54 de ani. „Regele” a donat casa părintească unei familii nevoiașe. „Libertatea” a fost la Săcele și vă spune povestea


 

Close
Închide
  Close