MENIU CAUTĂ
13 Oct. 2018 11:27

VIDEO | El este șoferul care a omorât o fetiță de 9 ani pentru că făcea live pe Facebook. Contul bărbatului inconștient este plin de clipuri filmate la volan!

Distribuie

Apar noi detalii despre șoferul care a provocat accidentul îngrozitor în timp ce făcea o transmisiune în direct pe Facebook. Omul nu era la primul live de acest gen pe rețeaua socială. O fetiță în vârstă de 9 ani și-a pierdut viața după ce mașina în care circula a fost lovită violent de bărbatul inconștient care făcea live pe Facebook cu telefonul la volan.

Florin Muntean își conducea mașina înmatriculată în Italia și venea dinspre Timișoara, când la ieșirea din localitate Jebel, a intrat în spatele unui tractor, ricoșând pe contrasens. Mașina sa a intrat apoi în coliziune directă cu o alta care circula regulamentar din sens opus, scrie Observator.tv.

În urma accidentului, Florin a murit pe loc, el fiind proiectat la câțiva metri de drum prin parbriz. Cadavrul său a fost găsit de polițiștii și medicii de pe ambulanțele sosite la fața locului.

Impactul a mai dus la decesul unei fetițe în vârstă de 9 ani, pe care medicii au încercat în zadar să o readucă la viață prin resuscitare. Alte patru persoane au mai fost duse la spital, printre acestea aflându-se și un copil.

Transmisiunea în direct de pe Facebook arată un lucru șocant. Florin circula cu o viteză amețitoare de 180 de kilometri pe oră și cu muzica dată la volum foarte mare, iar când a încercat să facă o depășire, și a revenit după numai patru secunde pe banda lui, s-a produs impactul.

Totodată, Florin nu era la prima transmisiune în direct pe Facebook, în timp ce se afla la volan. Pe contul său se pot observa foarte multe înregistrări făcute live în timp ce își conducea mașina. Patru dintre ele pot fi văzute mai jos.


CITEȘTE ȘI: OPINIE/ Tolo: Profesorul care și-a schimbat părerea despre iarbă


FOTO: CAPTURĂ FACEBOOK

Citește mai multe despre Facebook, judetul timis și șofer pe Libertatea.

Comentarii