13 Oct. 2017 14:02

O adolescentă de 17 ani a fost agresată sexual de trei ori, într-o singură oră

Distribuie

O adolescentă în vârstă de 17 ani a fost agresată sexuală de trei ori, într-o singură oră. Incidentele au avut loc în estul Londrei, iar autoritățile încearcă să dea de urma a cinci suspecți, relatează The Guardian.

Adolescenta se întorcea acasă după ce a petrecut mai multe ore într-un club. Ea a fost urmărită de un bărbat, care este surprins de camerele de supraveghere când o conduce într-un loc. După ceva timp, bărbatul pleaca și apoi apare fata care are hainele răscolite. Potrivit Daily Mail, bărbatul chiar ar fi drogat-o pe adolscentă.

În scurt timp, adolescenta este supusă unei alte agresiuni sexuale. Un bărbat cu bicicleta merge alături de tânăra, care tocmai fusese agresată, ca apoi să o abuzeze și el. Apoi, tânăra a fost supusă unor alte agresiuni. Ea s-a întaâlnit cu mai mulți bărbați, care au profitat de ea.

Într-un final, tânăra a fost găsită de un trecător întinsă pe asfalt. Acesta a alertat autoritățile, iar așa tânăra a ajuns în grija medicilor. Numele ei nu a fost dat publicității, deoarece estea este minoră. Cu toate acestea, polițiștii au făcut publice mai multe imagini cu cei considerați suspecți în încercarea de a da de urma lor. Recent, un alt caz șocant a avut loc tot în Londra. O tânăra a fost violată într-un parc, în plină zi.


Citește și: REPORTAJ VIDEO/ Dezbrăcați de război, îmbrăcați de români. Cum sunt ajutați copiii refugiați din țara noastră


Loading...
Comentarii