Mergi direct la conținut »
O angajată din Arabia Saudită a fost legată de copac drept pedeapsă că a lăsat mobila scumpă în soare
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O angajată din Arabia Saudită a fost legată de copac drept pedeapsă că a lăsat mobila scumpă în soare

O angajată din Arabia Saudită a fost legată de copac drept pedeapsă că a lăsat mobila scumpă în soare

O femeie din Arabia Saudită a fost legată de un copac de angajatorii săi drept pedeapsă pentru că a lăsat piese de mobilier scumpe prea mult timp în soare.

De Dana Aramă,

Femeia pe nume Lovely Acosta Baruelo, în vârstă de 26 de ani, din Filipine, a lucrat ca menajeră pentru o familie bogată din Riad timp de mai multe luni.

În timp ce era angajată familie respective, Lovely a lăsat afară în soare o piesă de mobilier foarte scumpă, lucru care i-a deranjat foarte tare pe angajatorii săi.

Enervați că mobilierul s-a distrus din cauză că a stat prea mult timp în soare, angajatorii femeii au legat-o pe aceasta de un copac, pentru a-i demonstra care este efectul în cazul expunerii excesive la soare.

O colegă a fost cea care i-a făcut poze în timp ce era legată de copac.

Cazul a ajuns în atenția Ministerului Afacerilor Externe din Filipine. Ulterior, Lovely a fost ajutată să se întoarcă în țară, notează manila Bulletin.

FOTO: Twitter/Chikistrakiz


Citește și:

 

Venezuela face un apel public disperat: „SUA vor să ne falimenteze, sunt zeci de mii de morţi”. Adevărul pe care regimul Maduro nu îl recunoaşte

 
 
Close
Close
Închide