MENIU CAUTĂ
18 Sep. 2017 08:15

O familie a fost ucisă la Buziaș de furtuna de duminică. Mama, tatăl și fiica se plimbau în parc în momentul declanșării vijeliei

Distribuie

Tragedie la Buziaș, duminică, unde o întreagă familie a fost ucisă de fenomenul meteo extrem care a lovit vestul țării și a omorât opt oameni și a rănit alți peste 60. Mama, tatăl și fiica se plimbau în parcul din Buziaș, în momentul în care s-a declanșat vijelia. 

Furtuna de duminică a ucis, în Buziaș, o întreagă familie: mamă, tată și fiică. Cei trei au fost surprinși de furtună, în timp ce se plimbau în parcul din orașul timișean. Mama și fiica au murit pe loc, iar tatal la Spitalul Judeșean Timișoara.

„Efectele dezastruoase ale furtunii din vestul ţării nu ne-au ocolit nici pe noi! Din păcate, o familie formată din trei persoane şi-au pierdut viaţa în urma acesteia! Parcul arată jalnic, cu zeci de copaci la pământ, acoperişul liceului a fost luat de vijelie şi probabil multe altele ale caselor particulare! Reţeaua electrică e dezafectată! Echipaje ale ISU Buziaş-Banat şi SMURD, echipe ale Primăriei au acţionat imediat, atât cât a permis vremea! S-au luat măsuri de izolare şi oprire a accesului în parc, până când se vor lua măsuri de îndepărtare şi evaluare a copacilor şi infrastructurii parcului. Vă vom informa, după ce vom avea o evaluare completă. Încă o dată îmi exprim regretul pentru decesul concetăţenilor noştri! Dumnezeu să-i odihnească”, a scris primarul din Buziaș, Sorin Munteanu, pe Facebook.

Natura s-a dezlănțuit în vestul țării, unde opt oameni au murit și 67 au fost răniți. O furtună violentă a izbucnit brusc, vântul a atins la rafală viteze de aproape 100 de kilometri pe oră. Sute de copaci au fost culcați la pământ. În zeci de localități, curentul electric a fost întrerupt, iar acoperișurile au fost smulse în timpul vijeliei.

FOTO: Opinia Timișoarei


REPORTAJ EXCLUSIV / Nicolas, prima zi la echipa națională a României. Adus cu o mașină de lux, fiul lui Gică Popescu a îmbrăcat tricoul ”Baciului” și a jucat un biliard

Citește mai multe despre buzias și furtuna pe Libertatea.

Comentarii