De Mihai Niculescu,

Copila nu s-a mai întors de la școală joi după amiază, iar mama ei a reclamat dispariția ei la poliție câteva ore mai târziu.

În cursul zilei de vineri, polițiștii au găsit-o la o prietenă.

„Minora dispărută a fost găsită pe raza municipiului Alba Iulia. Starea ei este bună”, au comunicat reprezentanții Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Albă, potrivit Agerpres.

Fata a rămas peste noapte la o prietenă, acolo unde a şi fost găsită, au spus polițiștii.

În noaptea de joi spre vineri, la Poliţia Municipiului Alba Iulia s-a prezentat o femeie, de 30 de ani, care a sesizat faptul că, în după amiaza zilei de joi, în jurul orei 17,00, fiica sa, în vârstă de 11 ani, a plecat de la şcoala la care învaţă şi nu a mai ajuns la domiciliu, au comunicat oamenii legii.

Vineri dimineață, IPJ Alba a cerut ajutorul opiniei publice.

„Imediat după semnalarea dispariţiei minorei au fost demarate activităţile de căutare în care au fost angrenaţi peste 30 de poliţişti şi jandarmi, însă, până la această oră, aceasta nu a fost găsită. Persoanele care deţin informaţii care pot conduce la depistarea ei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie”.

Citeşte şi:

Povestea din spatele fotografiei cu copiii duși cu căruța la școală: puștii stau fără părinți, școala nu-i ajută cu microbuzul, iar unchiul se descurcă cum poate

Adriana Nedelea LA FIX. Ce a făcut Sorina Pintea pentru ca românii să nu mai moară de boli care puteau fi tratate

Adriana Nedelea LA FIX: Disperare și furie printre martorii citați în Dosarul Revoluției. Fostul președinte RADET: ”Un sfert din ceea ce cheltuiește Bucureștiul anual acoperă pierderile din rețeaua de termoficare”

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare
HOROSCOP
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare