Mergi direct la conținut »
O femeie a murit în brațele soțului ei, în timp ce se afla într-o vacanță de vis, după ce s-a plâns că se simte obosită Galerie foto
3imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

O femeie a murit în brațele soțului ei, în timp ce se afla într-o vacanță de vis, după ce s-a plâns că se simte obosită

Zoe Williams, 42 de ani, din Marea Britanie, a plecat alături de soțul ei, Jason, și de fiul ei, Hayden, 11 ani, într-o vacanță mult visată în SUA.

De Andreea Radu,

Familia a zburat din Caerphilly, South Wales, în San Francisco. Când a ajuns la hotel, femeia se simțea bine, potrivit The Sun.

„Eram entuziasmați și ne făceam planuri să mergem să vedem a doua zi echipa de fotbal San Franciso 49ers”, povestește Jason.

A doua zi, Zoe s-a simțit rău și a crezut că e din cauza bolii autoimune de care a suferit în urmă, sindromul Guillain-Barre.

Simptomele acestei boli includ slăbiciune și durere musculară și probleme de echilibru și coordonare.

Când au ieșit din camera de hotel, Zoe a căzut. Ea a refuzat să meargă la un spital din SUA, spunându-i soțului că va merge la doctorii pe care îi cunoștea deja la spitalul Heath din Cardiff, acolo unde primise tratament pentru boala autoimună.

Familia a zburat spre casă pe 2 noiembrie, iar Zoe a mers la aeroport într-un scaun cu rotile. Când a ajuns în avion, femeia și-a pierdut cunoștința, iar cadrele medicale din aeroport nu i-a permis familiei să zboare.

„Au spus că trebuie să mergem cu Zoe la doctor pentru a vedea dacă putem sau nu zbura, dar la doctor era închis până luni”, spune soțul femeii.

În acea seară, starea femeii s-a deteriorat rapid. Jason a chemat o ambulanță, dar Zoe a murit în brațele lui până ca medicii să sosească.

După autopsie s-a aflat că femeia a avut un cheag de sânge care s-a extins după ce familia a zburat cu avionul din Marea Britanie.

Close
Închide
  Close