MENIU CAUTĂ
08 Sep. 2018 10:00

O femeie cu lovituri la cap a fost găsită moartă de pompieri, într-o casă din sectorul 6 al Capitalei

Distribuie

O femeie cu lovituri la cap a fost găsită moartă de pompieri, într-o casă din sectorul 6 al Capitalei. Un incendiu a izbucnit acolo în noaptea de vineri spre sâmbătă iar pompierii au ajuns de urgență să stingă flăcările. În interiorul locuinței au descoperit cadavrul, iar polițiștii cred că femeia ar fi fost ucisă.

UPDATE. Femeia lucra în casă ca menajeră, iar concubinul obișnuia să o viziteze. El este cel care ar fi descoperit-o și a scos-o din casă, în curtea imobilului. Proprietarii erau plecați la o nuntă iar focul a pornit de la subsol, au constatat pompierii. Ipoteza unei crime este prima în ancheta procurorilor care au început deja audierile în această dimineață. În acest moment este chestionat concubinul victimei.

Imediat ce incendiul a fost lichidat, criminaliștii au ridicat probe din locuință, în prezența unui procuror de la Parchetul Tribunalului București.

”În noaptea de 7/8.09, prin apel la 112 a fost sesizat un incendiu la un imobil situat în sectorul 6. La fața locului s-au deplasat echipaje ale pompierilor și polițiști ai Secției 21. În interiorul locuinței a fost găsit cadavrul unei femei de 44 de ani care prezenta leziuni la nivelul capului. În vederea stabilirii contextului în care s-a produs decesul cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri” au precizat reprezentanții Poliției Capitalei.


Mii de oameni au fost evacuați în nordul Crimeii, în urma unei puternice poluări industriale. Rușii au tăcut zece zile


 

Citește mai multe despre Crima pe Libertatea.

Comentarii