MENIU CAUTĂ
, de Răzvan Mihalașcu

O femeie din Slovenia și-a tăiat mâna pentru a încasa ilegal despăgubiri de 400.000 de euro. Pedeapsa pe care o riscă pentru fapta ei

Distribuie

Polițiștii din Slovenia au acuzat o tânără de 21 de ani că și-a tăiat una dintre mâini cu un fierăstrău circular pentru a primi fraudulos bani de la o firmă de asigurare. Femeia a fost ajutată chiar de familia ei pentru a-și duce planul la capăt.

Anchetatorii susțin că rudele i-au tăiat intenționat mâna femeii de la nivelul încheieturii în locuința lor din Ljubljana, capitala Sloveniei.

Potrivit polițiștilor sloveni, suspecții încheiaseră recent o asigurare pentru accidente de muncă, iar tânăra rănită ar fi trebuit primească despăgubiri de aproape 400.000 de euro și 3.000 de euro lunar, așa cum prevedea polița.

Potrivit BBC, indivizii au așteptat ca rana să se agraveze pentru a se asigura că fata rămâne infirmă. În cele din urmă, au dus-o pe tânără la spital, spunând că ea s-a rănit  în timp ce tăia crengi cu un fierăstrău circular. Din fericire, medicii au operat-o de urgență și au reușit să-i salveze mâna.

Tânăra și o rudă au fost arestați și riscă până la opt ani de închisoare, dacă vor fi condamnați.

Alți patru membri ai familiei au fost arestați inițial la începutul anului, iar doi dintre aceștia au fost ulterior eliberați.

sursă foto: 123rf


Citește și:

EXCLUSIV. Un om de afaceri neamț, simpatizant #rezist, și un arhitect acuză cea mai reputată revistă de business din Germania că a inventat citate într-un articol dur la adresa României!

VIDEO Interviu | Tatăl e pesedist din 1990 și primar în Roșiori, fiul a aderat la partidul lui Cioloș. Amândoi cred că „problema României sunt liderii incompetenți!”

MUȘAMALIZARE! Trei ani și niciun responsabil după moartea copiilor infectați cu E.coli. La copiii morți la Pitești s-au găsit infecții nosocomiale!


 

Comentarii