De Dana Aramă,

Șocantul caz a avut loc în orașul spaniol Begur. Miercuri dimineață, poliția a descoperit cadavrul unui bărbat în vârstă de 72 de ani într-o reședință din oraș.

Vecinii din zonă au fost cei care au alertat poliția după ce au auzit-o țipând pe soția bărbatului care a fost descoperit mort.

Ajunși la fața locului, polițiștii i-au cerut femeii să le dea voie în casă. Aceasta a refuzat. Ulterior, agenții i-au cerut să stea de vorbă cu soțul ei, însă femeia le-a spus că nu se poate pe motiv că „doarme de vineri”.

Dându-și seama că partenerul de viață al femeii era mort, polițiștii au insistat și au reușit să intre în casă, acolo unde au găsit cadavrul mumificat al bărbatului, pe podea. Din primele informații, bărbatul murisae de cel puțin o lună. Acum se așteaptă rezultatul autoipsiei pentru a stabili dacă moartea bărbatului a fost una violentă sau acesta a murit din cauze naturale.

Femeia, care suferă de probleme mintale, a fost transportată la un centru de specialitate, relatează cotidianul El Pais.


Citește și:

INTERVIU / Reacția fabuloasă a Roxanei Andreea Rotaru, fata din Onești care l-a cucerit pe milionarul american Jay B Linville: ”Am și eu un noroc și s-au c…t polițiștii pe el!”. Fata relatează cum a fost ”tăvălită” și încătușată

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare
HOROSCOP

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare