Mergi direct la conținut »
O femeie și-a găsit bărbatul cu care abia se măritase în pat cu propria ei mătușă!
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O femeie și-a găsit bărbatul cu care abia se măritase în pat cu propria ei mătușă!

O femeie și-a găsit bărbatul cu care abia se măritase în pat cu propria ei mătușă!

O britanică, Kim Elkins, a povestit pentru "The Mirror" șocul pe care l-a avut la șase săptămâni de la nuntă. Kenny, soțul ei, a înșelat-o în propria casă chiar cu mătușa ei, Lorraine.

Evenimentul a avut loc în noiembrie 2010. Lorraine Esslemont stătea în aceeași casă cu nepoata ei cu zece ani mai tânără, care tocmai se măritase cu Kenny.

„Într-o zi mi-am uitat cheile acasă și m-am întors. I-am găsit pe Kenny și pe Lorraine dezbrăcați. Am luat-o razna. Faptul că i-am prins în patul conjugal a înrăutățit și mai tare lucrurile. Lorraine mi-a spus: «N-am putut să ne abținem, ne iubim». Am fost foarte supărată pe Kenny.

Lorraine a fost mai degrabă o bună prietenă decât o mătușă pentru mine, fiindcă e doar cu zece ani mai mare ca mine. Chiar i-am cerut un sfat despre relația”, s-a plâns Kim.

A înșelat-o și a doua oară

Femeia înșelată a decis să-i mai acorde o șansă soțului și împreună au închiriat un alt apartament, departe de locul „faptei” și de mătușa care-i stricase casa.

Dar, nu după mult timp, Kim a realizat că soțul o înșela iar cum mătușa.

„Am încercat să-l sun și n-a vrut să-mi răspundă. N-am înțeles de ce mi-a făcut asta și a doua oară”, a mai dezvăluit Kim Elkins.

Soția unui sportiv a avut un șoc și mai mare: a fost înșelată cu sute de femei.


Citește și:

Cum sunt cheltuiți banii bucureștenilor: Licitația pentru revista Primăriei Sectorului 1, câștigată de două firme cu patru angajați in total. Printre beneficiari – apropiați ai lui Adrian Thiess, fostul consilier al lui Sorin Oprescu

Licitatia pentru revista Primariei Sectorului 1, castigata de doua firme. Printre beneficiari – apropiati ai lui Adrian Thiess

Close
Închide
  Close