MENIU CAUTĂ

O fetiță de 10 ani s-a sinucis pentru a-și face mama „cea mai fericită din lume”. Ce a scris în biletul de adio

Distribuie

O fetiță de 10 ani din Mexic s-a sinucis, "pentru a-și face mama cea mai fericită femeie din lume". Ea a fost găsită moartă, lângă un bilet de adio sfâșietor, în seara zilei de 6 ianuarie, în jurul orei 22.20, chiar în "Ziua celor Trei Regi" ("Dia de Los Reyes"). Este un festival popular în Mexic, când familiile își fac cadouri.

În biletul său de adio, cu adevărat dramatic, fetița susține că era o „durere” și o „ruină” în viața mamei ei, iar moartea sa ar fi un „mare cadou” pentru ea. Cu toate acestea, vecinii au spus că fata nu părea a fi tristă sau să aibă vreo problemă.

„Dragi Trei Regi, vreau doar să vă întreb dacă mama mea va fi cea mai fericită femeie din lume, după ce nu voi mai fi aici, deoarece eu sunt doar o durere și o ruină în viața ei, de când m-am născut, pentru că am fost motivul pentru care tatăl meu a plecat din casa noastră. Vreau să-i cer mamei să fie calmă, să nu muncească prea mult, cel mai bun cadou pe care vi-l pot cere e fericirea ei. Sper că într-o zi îți vei aduce aminte de mine și în cer, în sfârșit, mă vei îmbrățișa. Cred că cel mai bun cadou pentru cei Trei Regi este dacă mă omor. Așa cum mi-ai spus mereu, îmi doresc să nu te fi născut niciodată. Te iubesc atât de mult, mamă, știu că cei Trei Regi nu există, dar îți ofer acest mare cadou (moartea ei – n.r.)”, este mesajul devastator al scisorii fetiței.

Ancheta este în curs de desfășurare, iar rapoartele locale susțin că poliția o caută pe mama sa, care nu era acasă în momentul tragediei și nici nu se știe unde se află. Autoritățile din Aguascalientes confirmă cauza decesului ca fiind strangularea prin spânzurare, relatează Metro.co.uk.

Recent, un adolescent s-a sinucis după ce a fost acuzat pe nedrept de abuz sexual.


Citește și… EXCLUSIV/ Soția lui Ekeng vine de urgență România: „Oh, merde! Leșin de durere! Ce oameni, l-au lăsat să moară din cauză că era negru”. Naty lucrează ca asistent medical în Franța


 

Citește mai multe despre Mexic, sinucidere și sinucis pe Libertatea.

Comentarii