Mergi direct la conținut »
O fetiță de șapte ani din Vaslui se zbate între viață și moarte după ce a poftit la niște fursecuri
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > O fetiță de șapte ani din Vaslui se zbate între viață și moarte după ce a poftit la niște fursecuri

O fetiță de șapte ani din Vaslui se zbate între viață și moarte după ce a poftit la niște fursecuri

O fetiță de șapte ani a fost descoperită într-o baltă de sânge de tatăl său. Micuța se urcase pe un dulap, știind că acolo a ascuns mama ei niște fursecuri, a informat vremeanoua.ro.

Corpul de mobilier a căzut peste fetiță, rănind-o grav în zona capului. Un echipaj medical a transportat-o la spital, iar ulterior a fost transferată cu elicopterul la Iași. Fetița a fost diagnosticată cu fractură de bază de craniu și a fost transferată de urgență la Spitalul de Neurochirurgie Iași, fiind în stare gravă.

Tragedia a avut loc vineri, la prânz, în comuna Fruntișeni. Fetița de 7 ani a fost găsită cu capul strivit, având otoragie, din cauza faptului că peste ea căzuse un corp de la o servantă. Fata sosise de la școală și știa că mama ei făcuse fursecuri, pe care le pusese pe servantă, în casă.

Mama era la biserică, tatăl – în curte

Andreea era singură în încăpere, mama fiind la biserică, iar tatăl făcea treabă prin curte. Când s-a urcat pe servantă, aceasta s-a prăbușit peste ea, rănind-o grav în zona capului. Tatăl ei a văzut că nu mai ieșea din casă și s-a dus să vadă ce face, iar imaginea descoperită l-a infiorat.

A sunat la 112, iar SAJ Vaslui a trimis de la Bârlad ambulanța cu medic. Fata era în stare gravă, avea otoragie (îi curgea sânge pe urechi), traumatism cranio cerebral sever și, probabil, mai multe leziuni la cap. Ea a fost stabilizată și transportată la spitalul din Bârlad.

Aici a fost preluată de cadrele medicale de la Urgențe și dusă imediat la Computerul Tomograf pentru analiza imagistică a leziunilor produse la cap. Accidentul casnic s-a întâmplat în jurul orelor 13.00, fetița a fost adusă la spital la Bârlad în jurul orelor 13.45, iar rezultatul (citirea) analizei de la CT a durat până în jurul orelor 16.30, când a fost solicitat în mare grabă elicopterul pentru a fi transferată la Iași.

Gabriela Cristea a făcut anunțul public chiar de ziua soțului ei! 'Amant...'
Recomandări

Gabriela Cristea a făcut anunțul public chiar de ziua soțului ei! 'Amant...'

„S-a depistat o fractură de bază de craniu, astfel că s-a impus imediat transferul la Iași, starea fetei fiind destul de gravă”, a precizat Adrian Gheorghiu, purt[torul de cuvânt al spitalului bârlădean.

La orele 17.00, elicopterul SMURD Iași a preluat-o pe Andreea Alexandra și a dus-o la clinica de neurochirurgie Iași. Medicii sunt rezervați în privința pronosticului de supraviețuire.


VIDEO/ Rezistenţa din Bucovina: trei oameni și forța lor extraordinară. Un localnic din Valea Putnei, un activist din Câmpulung și-o avocată din Cluj au blocat construcția „bombei” ecologice din Pasul Mestecăniș

Gestul ei spune TOT despre adevărata lor relație! Ce a făcut Andreea Bălan când l-a văzut pe tatăl ei la nuntă
Recomandări

Gestul ei spune TOT despre adevărata lor relație! Ce a făcut Andreea Bălan când l-a văzut pe tatăl ei la nuntă

VIDEO/ Raluka și Liviu Teodorescu, destăinuiri despre relația cu părinții lor: „Ne mai certăm, aruncăm cu chestii unul în altul”

PROCESUL COLECTIV. Daniel Băluţă, primarul sectorului 4, citat cu mandat de aducere la următorul termen

Există viață după pestă: Crăciun cu iepuri și gogoșari! Reporterii Libertatea s-au întors, după trei luni, în satul Luciu din județul Ialomița

VIDEO / Mesaj tulburător al elevilor de la Liceul Gheorghe Lazăr din București: Rămâneţi acasă şi schimbaţi România!

 
 
Close
Închide