MENIU CAUTĂ
16 Mai. 2018 11:04

FOTO | O mamă a doi copii a fost atacată și ucisă de o haită de câini

Distribuie

O mamă a doi copii a fost atacată de o haită de câini de talie mică care aparţineau unui vecin. Animalele i-au provocat răni atât de grave, încât femeia a murit. 

Câinii rasa Teckel au lansat un atac sălbatic asupra victimei, Tracy Garcia, în vârstă de 52 de ani, provocându-i răni letale, potrivit mirror.co.uk.

Unul dintre câini a fost împuşcat atunci când poliţia a ajuns la locul unde avusese loc atacul mortal. Ceilalţi şase au fost duşi la un cabinet veterinar şi au fost eutanasiaţi la cererea stăpânului lor.

Autorităţile nu au făcut deocamdată nicio arestare în acest caz. După ce se va primi rezultatele autopsiei şi alte informaţii, se va stabili dacă stăpânul câinilor va fi acuzat în acest caz.

Tracy Garcia a fost ucisă de câinii vecinului (foto kansas.com)

Tracy Garcia a fost ucisă de câinii vecinului (foto kansas.com)

Presa străină notează că Tracy Garcia se mutase în Ardmore, Oklahoma, pentru a fi mai aproape de familia ei după ce bărbatul ei murise în anul 2006. Femeia, mamă a doi copii, lucra ca menajeră la hotelul Hilton.

Teckelul este un câine folosit pentru vânătoarea la vizuină, în general, şi în particular a viezurului  şi vulpilor, dar şi a animalelor mai mari. În ciuda staturii lor mici, teckelii sunt câini de pază.


VIDEOREPORTAJ. Producătorii cu munca, samsarii cu profitul: Nu-mi permit să visez la o vacanță'


 

Comentarii