MENIU CAUTĂ
18 Mai. 2018 11:38

FOTO | O mamă a trei copii născuți în America a fost deportată în Albania fără a i se permite să-și ia rămas bun de la familie

Distribuie

Femeia care avea un cazier curat trăia de 18 ani în America alături de soțul și cei trei copii ai săi. Ea a fost deportată, miercuri, în Albania fără să i se permită să-și ia rămas bun de la familia ei.

Cile Precetaj, 46 de ani, a fost recent arestată după ce a depus o cerere de ședere la o vizită de rutină efectuată la Detroit ICE (U.S. Immigration and Customs Enforcement) pe 26 aprilie, potrivit dailymail.co.uk.

Apoi, Cile a fost deportată fără să i se permită să dea măcar un telefon familiei ei. Soțul femeii, Pete Gojcaj, spune că putea să fie anunțat că partenera lui de viață avea să fie deportată.

Cile și-a putut suna soțul abia din Germania, anunțându-l că este alături de doi agenți ICE care o duc în Albania.

Totuși, Khaalid Walls, un membru al ICE, a declarat pentru DailyMail.com că familia fusese anunțată că femeia urmează să fie deportată.

Cei trei copii ai cuplului sunt devastați de cele întâmplate. „Copiii sunt devastați. Nu se opresc din plâns. Sunt traumatizați”, spune Pete.

Femeia a cerut azil în SUA în anul 2000, spunând că în Albania era urmărită de criminali periculoși care voiau să o răpească și să o pună să se prostitueze.

„Îmi doresc ca oamenii să se roage pentru noi. Nu am comis nicio crimă. Am venit în SUA pentru a oferi o mai bună viață și o mai bună educație copiilor noștri”, a declarat Cile pentru Free Press.

 

Loading...
Comentarii