MENIU CAUTĂ

FOTO | O mamă bolnavă de cancer incurabil a scris mai multe scrisori pe care copiii ei să le citească după ce ea va muri

Distribuie

După ce Sara Meddings, 42 de ani, a fost diagnosticată cu cancer incurabil, ea a decis să se bucure de fiecare moment pe care îl mai are alături de cei doi copii ai săi, Callum, 15 ani, și Georgia, 11 ani. 

Pe lista ultimelor dorințe, ea și-a propus să scrie o carte de memorii. În interiorul cărții prețioase, Sara a scris toate lucrurile pe care le-ar spune copiilor ei în diferite momente ale vieții lor. De asemenea, femeia a adăugat fotografii și felicitări pentru când ei vor împlini 18 și apoi 21 de ani, potrivit mirror.co.uk.

„Mă obișnuiesc să iau viața zi cu zi, dar este foarte dificil să mă gândesc că nu o să mai fiu aici într-un an sau 18 luni”, spune Sara pentru Birmingham Live.

Femeia și-a dus copiii într-o croazieră în jurul insulelor grecești, știind că, cel mai probabil, aceasta va fi ultima lor vacanță împreună.

După ce a divorțat în anul 2015, ea a fost diagnosticată cu cancer mamar. Deși a avut o lumpectomie, celulele canceroase nu au dispărut. Astfel ea a mai suferit o operație în același an și cancerul a intrat în remisie.

În anul 2016, Sara a găsit un chist la gât și a fost la doctor pentru a face o biopsie. De atunci, ea a făcut 30 de cicluri de chimioterapie și radioterapie, fără rezultat. Ea s-a înscris chiar și într-un studiu pentru a încerca un tratament care nu fusese testat încă pe oameni. Nimic din ce a încercat nu a avut rezultat, iar femeia știe că poate muri oricând.


VIDEO/ Make-up artist la Milano. Alina Bădicioiu aduce strălucire pe covorul roșu din capitala modei – FOTO


 

 

 

 

 

Citește mai multe despre Cancer și scrisori pe Libertatea.

Comentarii