Mergi direct la conținut »
FOTO | O tânără a primit 7 ani de închisoare după ce și-a torturat iubitul: L-a înfometat, bătut, opărit și înjunghiat
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO | O tânără a primit 7 ani de închisoare după ce și-a torturat iubitul: L-a înfometat, bătut, opărit și înjunghiat

FOTO | O tânără a primit 7 ani de închisoare după ce și-a torturat iubitul: L-a înfometat, bătut, opărit și înjunghiat

Tânăra de 22 de ani a fost condamnată la șapte ani și jumătate după ce a recunoscut că și-a înjunghiat iubitul și a turnat apă clocotită pe el.

Absolventă de arte plastice, Jordan Worth a controlat fiecare aspect al vieții iubitului ei. Cei doi au început să aibă o relație de când aveau 16 ani și locuiau împreună în Stewartby, Bedfordshire.

Jordan Worth absolventa de arte plastice (sursa foto Jordan Worth)

Jordan Worth, absolventă de arte plastice (sursa foto Jordan Worth)

Cazul de tortură a ajuns în fața judecătorilor de la tribunalul Luton. Magistrații au aflat că fata își izolase iubitul de prietenii lui și îi controla acestuia de la hainele pe care le purta, până la contul de Facebook.

Deși tânăra aspira să devină profesoară și provenea dintr-o familie iubitoare, singurul scop al fetei părea să fie distrugerea omului cu care avea o relație, potrivit thesun.co.uk.

Jordan Worth si presupusul iubit torturat (sursa foto Jordan Worth)

Jordan Worth si presupusul iubit torturat (sursa foto Jordan Worth)

 

Situația avea să devină și mai gravă. Jordan a devenit violentă față de bărbatul care suferea de hidrocefalie cauzată de acumularea de lichid în interiorul craniului. Fata a refuzat să-și ajute iubitul să ajungă la spital pentru a-și primi tratamentul.

Vulnerabil, tânărul nu se putea apăra, iar ea îl lovea cu tot ce îi pica în mână, i-a turnat apă clocotită pe mâini și l-a lăsat să-și bandajeze rănile cu folie de plastic.

Cea mai mare pedeapsă în dosarul colectiv nu au primit-o patronii, nici Piedone. Cine a luat 12 ani și 8 luni de închisoare
Recomandări

Cea mai mare pedeapsă în dosarul colectiv nu au primit-o patronii, nici Piedone. Cine a luat 12 ani și 8 luni de închisoare

Bărbatul care nu a avut voie să doarmă în același pat cu Jordan timp de nouă luni, a fost văzut de vecini cu semne de violență pe corp.

În luna iunie a anului trecut, vecinii alertați de zgomotele din locuința cuplului, au chemat poliția. A fost nevoie de intervenția unei ambulanțe pentru că bărbatul avea leziuni ale mâinii, arsuri la brațe și picioare.

Jordan Worth, alături de un al bărbat

Jordan Worth, alături de un al bărbat care este posibil să fie iubitul torturat ( (sursa foto Jordan Worth)

Procurorul a declarat că tânărul a suferit arsuri de gradul doi și trei, iar acestea vor lăsa cicatrici permanente, adăugând: „Cinci la sută din suprafața totală a corpului a fost ars. „

 

 

 

 

La câteva zile după descoperirea rănilor bărbatului, Worth a fost arestată. Ea a pledat vinovat la acuzațiile care i s-au adus și a fost condamnată la șapte ani și jumătate de închisoare, primind totodată un ordin de restricție care o va împiedica pentru o perioadă nedeterminată să se aproprie sau să ia legătură cu fostul iubit.


EXCLUSIV / INTERVIU cu jurnalistul care a filmat primele zile ale războiului din Siria: ,,Crimele vor continua încă zece ani”


 

Close
Închide
  Close