MENIU CAUTĂ

O tânără model de 20 de ani a murit, în condiții suspecte, pe iahtul unui miliardar

Distribuie

O tânără în vârstă de 20 de ani, fotomodel australian care era cunoscută drept influencer pe Instagram, a murit iahtul unui miliardar mexican. Tânăra lucra pe această ambarcațiune, iar decesul ei este a avut loc în condiții suspecte, potrivit presei australiene. 

Sinead McNamara a fost găsită în stare critică la bordul iahtului de 140 de milioane de dolari, care aparține miliardarului mexican Alberto Bailleres. Tânăra a murit în timp ce era transportată la un spital.

Se pare că aceasta lucra de 4 luni la bordul iahtului, iar în momentul decesului ambarcațiunea se afla în largul insulei Kefalonia. Miliardarul mexican Bailleres ar fi părăsit iahtul cu două zile înainte ca modelul să-și piardă viața.

Cauza morții nu a fost confirmată, o anchetă fiind acum în desfășurare. Sunt multe întrebări la care autoritățile elene încearcă să răspundă, în timp ce în presa din Australia a apărut chiar și ipoteza că aceasta ar fi încercat să-și pună capăt zilelor. Cu toate acestea, unele voci susțin că acest lucru era imposibil, mai ales că mama și sora ei călătoreau către Grecia pentru a se întâlni cu ea.

Sinead McNamara avea aproximativ 20.000 de fani pe Instagram, contul ei pe această rețea de socializare fiind inundat cu mesaje de condoleanțe. Tânăra se afla în Grecia de la jumătatea lunii iunie. Anterior, ea a călătorit în Bali, Alaska și Arhipelagul Whitsunday.


Citește și:

ROMÂNI AI NIMĂNUI. Familie cu nouă copii, lăsată fără alocație de primar. Edilul ia într-o lună cât li se cuvine lor într-un an!

Citește mai multe despre Sinead McNamara, Grecia, iaht și model pe Libertatea.

Comentarii