MENIU CAUTĂ
08 Noi. 2018 18:59

O thailandeză care mergea la Vaslui, prinsă cu droguri și condamnată. Care a fost pedeapsa

Distribuie

O thailandeză care călătorea spre Vaslui a fost prinsă de polițiști cu droguri, iar judecătorii au condamnat-o acum la o pedeapsă blândă. Femeia, cu dublă cetățenie, thailandeză și britanică, venea din Albania și se îndrepta către Bârlad, dar a fost oprită în trafic și dusă la Poliție. La percheziția corporală au descoperit asupra ei cristale de amfetamină și o pipă pentru inhalarea substanței. Sukanya Beauchamp a fost judecată și a scăpat doar cu un avertismen, dar și obligația de a plăti 1.800 de lei, cheltuielile judiciare

Decizia Tribunalului Vaslui a fost contestatã de procurori dar magistratii Curtii de Apel au respins contestatia, astfel că decizia a rămas definitivă. Femeia trecea cu masina prin Bârlad, spre Vaslui si a fost opritã în trafic de politistii de la Crimã Organizatã (BCCO Vaslui), care efectuau o razie.

În masina înmatriculatã în Albania, se afla femeia drogatã, iar la perchezitie s-au gãsit si droguri de mare risc în posetã: un miligram de metamfetaminã si instrumentele de tras drogurile pe nas, relatează vremeanoua.ro. Ea a fost reținută pe 30 mai 2016, iar condamnarea definitivă a fost pronunțată zilele trecute.

”Conducãtorul auto si douã pasagere au fost conduse la sediul Politiei municipiului Bârlad. Politistii au gãsit în poseta uneia dintre femei un plic cu o substantã albã, sub formã de cristale, iar în obiectele de vestimentatie ale acesteia douã dispozitive cu ajutorul cãrora se consumã droguri. În urma constatãrii tehnico-stiintifice efectuate a rezultat faptul cã substanta gãsitã este metamfetaminã, iar un dispozitiv prezintã urme cu aceastã substantã. Pe numele femeii a fost întocmit dosar penal sub aspectul sãvârsirii infractiunii prevãzutã de lege privind prevenirea si combaterea traficului si consumului ilicit de droguri. Detinerea de droguri de mare risc, chiar si pentru consum propriu, fãrã drept, se pedepseste cu închisoare de la sase luni la trei ani”, declarau. atunci, reprezentantii IPJ Vaslui.

Sursa foto: vremeanoua.ro


Citește și: VIDEO/ Irina Rimes, modestă și naturală. ”Nu-s ca fetele de pe Instagram, cu fund și sâni. Eu sunt simplă”


 

Citește mai multe despre Vaslui pe Libertatea.

Comentarii