15 Noi. 2017 08:32

O ursoaică cu doi pui a atacat curtea unui sătean din Fundata. Animalele au mâncat un miel

Distribuie

O ursoaică cu doi pui a atacat curtea unui sătean din Fundata. Animalele au suststras un miel din gospodărie și l-au mâncat. 

O ursoaică și doi pui au pătruns miercuri dimineață, în jurul orei șase, în curtea unui sătean din localitatea Fundata. Animalele au sustras un miel pe care l-au mâncat în curtea săteanulului, a declarat Ciprian Aldea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ) Brașov.

Cel care a sunat la 112 a fost săteanul în curtea căruia a intrat urosiaca și cei doi pui ai ei. La fața locului s-au deplasat doi jandarmi mondani de la Postul de Jandarmi Montan Bran și paznicii de vânătoare din zona localității Fundata.

Echipajul de jandarmi a ajuns la trei sferturi de oră de la apel, iar ursoaica nu mai era acolo.

În ultima perioadă, au avut loc mai multe atacuri ale urșilor, iar în alte cazuri aceștia au intrat în cabane ori s-au plimbat nestingheriți pe străzi, prin stațiuni montane. În județul Prahova, un bărbat de 91 de ani a fost atacat de un urs în curtea casei sale, aflată în apropierea unei păduri. Potrivit medicilor de pe ambulanță, bătrânul a suferit plăgi abdominale și de femur.

FOTO: Arhivă


Postul Crăciunului începe miercuri în Biserica Ortodoxă Română. Durează 40 de zile, dar cuprinde 17 zile în care se poate mânca peşte

Loading...
Comentarii