De Mihai Niculescu,

Polițiștii au organizat o pândă ca să îl prindă, după ce au primit mai multe sesizări despre un bărbat care se masturbează în public, în apropierea Liceului „Ion Vidu”.

Polițiștii locali l-au prins duminică, în flagrant delict, și l-au predat pe individ colegilor de la Secția 2 Poliție. Oamenii legii au constatat că acesta mai fusese sancționat cu amendă, în trecut, pentru aceleași fapte, relatează tion.ro.

„Ca urmare a unor sesizări cum că un bărbat practică exhibiționismul în zona Liceului Ion Vidu, polițiștii locali au trecut la pânde și verificări în zona respectivă. La scurt timp, în spatele Stației STPT de la intersecția străzilor Vasile Pârvan cu Cluj, polițiștii locali au depistat persoana reclamată, respectiv pe U.P., de 60 de ani, cu domiciliul în Timișoara, care de altfel a recunoscut că s-a autosatisfăcut în tufișurile din părculețul aflat în apropiere”, au comunicat reprezentanții Poliției Locale.

Individul fusese prins cu pantalonii în vine și în urmă cu două săptămâni, arată sursa citată.

Nu este însă clar dacă este aceeași persoană cu un alt bărbat care a fost fotografiat de o o femeie din Timișoara în timp ce se autosatisfăcea în zona complexului studențesc.

Se întâmpla la nici două săptămâni după ce un bărbat a agresat o fetiță de șapte ani în baia Liceului „Ion Vidu”.

Sursa foto: Tion

Citeşte şi:

Aparate de radiologie cu autorizația expirată, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti. Amendă de la Comisia pentru Controlul Activităților Nucleare

Gabriela Firea știa de avaria din sectoarele 2 și 3 înainte de a se întâmpla: ”Sabotaj industrial, atac politic la adresa mea”

O funcționară din Timișoara e acuzată de primar că a stat pe Facebook în loc să muncească. Nicolae Robu susține că femeia a lucrat doar două ore într-o lună

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.
HOROSCOP
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.