Mergi direct la conținut »
VIDEO | Adriana Nedelea LA FIX: O pacientă cu bani de benzină a avut noroc cu autostrăzile din Ungaria și Austria
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO | Adriana Nedelea LA FIX: O pacientă cu bani de benzină a avut noroc cu autostrăzile din Ungaria și Austria

VIDEO | Adriana Nedelea LA FIX: O pacientă cu bani de benzină a avut noroc cu autostrăzile din Ungaria și Austria

Mihaela Iacob a lucrat în ultimii ani în Marea Britanie și Italia și plănuia să facă nunta. Numai că viața nu a fost deloc blândă cu ea. O explozie generată de o scurgere de gaze a ars-o pe 50% din corp.

În România, unde avem 13 paturi pentru tratarea marilor arși, nu a fost loc pentru ea. Dar nici un avion pentru transport la Viena. După trei zile, când a plecat în sfârșit, a fost dusă cu salvarea, nu cu avionul sau elicopterul. Din Timișoara, a ajuns în 5 ore la Viena. Și familia a plătit și combustibilul.

Acum două săptămâni, senatorul PSD Virginel Iordache a fost transportat de urgență de la Suceava la București cu elicopterul, deși enteroviroza de care suferea putea fi rezolvată de orice spital din România.

Care sunt criteriile care decid modul de salvare al pacienților din România europeană, aflați la Adriana Nedelea LA FIX.

Citește și:

Pentru diareea senatorului PSD de Suceava s-a înălțat un elicopter, pentru o femeie arsă în Timișoara pe mai mult de 50% din suprafața corpului s-a găsit doar o ambulanță care s-o ducă la Viena! Benzina și rovinieta au fost plătite de rude!

“Mereu plătesc aparţinătorii. Dar nu cred că sunt sume importante”! Cum explică Raed Arafat faptul că rudele unei femei cu arsuri pe mai mult de 50% din suprafața corpului au plătit benzina pentru transportul acesteia în Viena


„Adriana Nedelea LA FIX” este emisiunea de știri, evenimente și investigații difuzată live pe site-ul Libertatea zilnic, de luni până vineri.

De două ori pe zi, la 10.30 și la 16.00, jurnalista Adriana Nedelea, cunoscută de la Realitatea și Digi24, dezvăluie și explică știrile zilei pentru publicul Libertatea.


Close
Închide
  Close