Mergi direct la conținut »
Orban spune că Teodorovici pregătește o nouă modificare a Codului fiscal: ”Domnule, ăştia sunt demenţi? În 2017 l-au schimbat de 115 ori”
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Orban spune că Teodorovici pregătește o nouă modificare a Codului fiscal: ”Domnule, ăştia sunt demenţi? În 2017 l-au schimbat de 115 ori”

Orban spune că Teodorovici pregătește o nouă modificare a Codului fiscal: ”Domnule, ăştia sunt demenţi? În 2017 l-au schimbat de 115 ori”

Orban spune că Teodorovici pregătește o nouă modificare a Codurilor fiscale: ”Domnule, ăştia sunt demenţi? În 2017 l-au schimbat de 115 ori” a spus liderul PNL, la Tulcea.

De Valentina Postelnicu,

Președintele PNL s-a lansat într-un atac fără precedent la adresa social-democraților.

”Preţurile au crescut la electricitate, preţurile au crescut la gaz, preţurile au crescut la alimente, adică la acele produse de care omul are nevoie şi pentru care cheltuieşte bani în fiecare lună. În realitate, scăderea puterii de cumpărare este mult mai mare decât ceea ce este dat prin indicele creşterii preţului de consum, prin rata inflaţiei. Aduceţi-le aminte părinţilor şi bunicilor noştri că aceşti neruşinaţi şi-au bătut joc de ei! Le-au promis o nouă lege a pensiei de la 1 octombrie 2017, nici astăzi nu este lansată în dezbaterea publică noua lege a pensiilor”, a declarat Ludovic Orban.

Liderul PNL a anunțat că se pregătește o nouă schimbare a Codului Fiscal, măsură ce ar bulversa şi mai mult mediul de afaceri.

„Deci este o nebunie generalizată. L-am văzut ieri pe Teodorovici că anunţă iar o modificare a Codurilor fiscale. Domnule, ăştia sunt demenţi, ăştia nu ştiu ce înseamnă afacere, ăştia în viaţa lor nu şi-au făcut un plan de afaceri, cred că nici în familia lor nu şi-au făcut un plan de cumpărături pentru că nu poţi să schimbi de pe o zi pe alta. În 2017 a fost schimbat Codul fiscal de 115 ori. Gândiţi-vă ce nebunie, ce neîncredere, ce bulversare în fiecare companie la fiecare modificare a Codului fiscal, modificări dramatice”, a mai spus Orban.

CTP, după declarațiile Vioricăi Dăncilă: 'Am înțepenit!'
Recomandări

CTP, după declarațiile Vioricăi Dăncilă: 'Am înțepenit!'

Preşedintele PNL a enumerat promisiunile neîndeplinite până în prezent de către PSD, menţionând că liberalii caută soluţii pentru dezvoltarea comunităţilor locale.

„Avem un proiect de lege pentru ca 80% din sumele încasate din redevenţe să se facă sursă de venit la bugetele locale, împărţite între localităţi şi judeţ. Nu mi se pare normal să ai cariere şi tot felul de exploataţii care poluează şi distrug localitatea, drumuri locale şi judeţene, iar autorităţile locale să nu beneficieze în niciun fel de existenţa unor asemenea exploataţii. Este un proiect de lege despre care (membrii PSD – n.r.) zic că-l susţin, dar împotriva căruia au votat în Comisia de buget finanţe”, a mai spus preşedintele Orban.

Orban l-a demis pe Mădălin Voicu! Ce s-a întâmplat înainte ca decizia premierului să fie anunțată
Recomandări

Orban l-a demis pe Mădălin Voicu! Ce s-a întâmplat înainte ca decizia premierului să fie anunțată

El a amintit, de asemenea, faptul că PNL a depus în Parlament un proiect de lege pentru transferul integral al impozitului pe venit către autorităţile locale, deşi social-democraţii au susţinut această iniţiativă în timpul campaniei electorale.

„În două-trei săptămâni, urmează să depunem un proiect de lege prin care autorităţile locale să nu mai plătească taxe la stat şi companiile de stat pentru obţinerea avizelor necesare realizării unor obiective”, a precizat preşedintele PNL.

Criterii dure pentru candidații PNL la europarlamentare: Nu poţi să trimiţi pe oricine la Bruxelles!

Consiliul Naţional al PNL va adopta la următoarea şedinţă, care va avea loc cel mai probabil în luna iunie, hotărârea privind criteriile şi procedurile de desemnare a candidaţilor la alegerile europarlamentare, a anunţat sâmbătă, la Murighiol, preşedintele partidului, Ludovic Orban.

Intervenţia jandarmilor la protestele din 10 august. Decizia oficială privind raportul
Recomandări

Intervenţia jandarmilor la protestele din 10 august. Decizia oficială privind raportul

„La primul Consiliu Naţional, care va avea loc probabil în iunie, vom adopta o hotărâre privind criteriile şi procedura de desemnare a candidaţilor la europarlamentare. Gândesc să fie o reprezentare echilibrată a regiunilor, cu candidaţi care să treacă prin filtrul campaniei în regiuni”, a declarat, într-o conferinţă de presă, liderul liberal.

El şi-a exprimat aprecierea faţă de actuala echipă de europarlamentari PNL şi a afirmat că membrii acesteia vor intra în competiţie cu noi candidaţi.

„Voi fi foarte exigent în ceea ce priveşte candidaţii. Nu poţi să trimiţi pe oricine la Bruxelles. Candidaţii trebuie să aibă expertiză cel puţin într-un domeniu, pentru că acolo dezbaterea în comisiile de specialitate este extrem de serioasă, iar noi, ca să existăm în această dezbatere şi să putem influenţa deciziile în avantajul României, trebuie să avem oameni foarte bine pregătiţi. Trebuie să fie oameni care au o carieră în spate, care să aibă capacitatea să relaţioneze, să convingă, să câştige respectul partenerilor din celelalte ţări membre ale Parlamentului European. Nu în ultimul rând, trebuie să fie oameni care să stabilească contracte şi să genereze relaţii pe termen lung”, a mai spus preşedintele PNL.

Citește și: VIDEO/Elevii au făcut pe jurnaliștii și au spus ce cred despre fake news. „Nu este deloc corect, unii ne mint pe față”

Close
Închide
  Close