Mergi direct la conținut »
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > FOTO | Parlamentarii USR vin în Piaţa Victoriei, la ora şedinţei de Guvern. Fac audienţă publică, în contextul unei posibile Ordonanţe pe Codurile Penale

FOTO | Parlamentarii USR vin în Piaţa Victoriei, la ora şedinţei de Guvern. Fac audienţă publică, în contextul unei posibile Ordonanţe pe Codurile Penale

Deputații USR de București organizează azi o audiență publică în Piața Victoriei, în timpul ședinței de guvern în care ar putea fi adoptat proiectul de OUG pentru modificarea Codurilor Penale.

De Valentina Postelnicu,

Foto: Vlad Chirea

Deputații Cristian Seidler, Cristina Prună, Claudiu Năsui, Tudor Pop vor fi de la ora 13:00 în fața Guvernului și vor discuta cu cetățenii despre adevăratele lor nevoi și urgențe, pe care Guvernul PSD-ALDE le ignoră ca să îi rezolve problemele lui Liviu Dragnea cu justiția, a anunţat formaţiunea.

Miercuri, la ora 13.00, Guvernul se reuneşte în şedinţa săptămânală. Pe ordinea de zi publică nu se află o Ordonanţă de Urgenţă privind modificarea Codului Penal şi de Procedură penală, însă, în urmă cu o zi, premierul Viorica Dăncilă a avut o discuţie, la Palatul Victoria, cu ministrul Tudorel Toader.

Ministrul a primit reproşuri, în ultimele zile, de la liderul PSD Liviu Dragnea, pentru faptul că nu a semnat Ordonanţa de urgenţă, deşi decizia conducerii PSD fusese ca modificările aduse Codurilor Penale, şi declarate constituţionale de către CCR, să fie adoptate printr-o Ordonanţă.

Tudorel Toader ar trebui să ajungă, miercuri, la ora 14.00, la Senat, unde pe ordinea de zi se află dezbaterea moţiunii simple pe Justiţie. Social-democraţii au transmis, însă, că dezbaterea şi votul vor fi amânate, din lipsă de cvorum, pentru săptămâna viitoare.

Prezentatoare TV și fostă angajată a unui politician PNL, arestată în SUA!
Recomandări

Prezentatoare TV și fostă angajată a unui politician PNL, arestată în SUA!

 

Guvernul are, miercuri, pe agendă, un proiect de ordonanţă de urgenţă care prevede că furnizorii privaţi de servicii medicale care încheie contracte cu casele de asigurări de sănătate pentru servicii aferente spitalizării continue, ambulatoriului clinic de specialitate şi ambulatoriului paraclinic pot încasa direct de la asigurat o contribuţie personală pentru serviciile contractate. Propunerea a venit chiar de la liderul PSD Liviu Dragnea, după internarea sa într-o clinică privată, când a avut probleme cu spatele.

Citeşte şi: Tezaurul lui Vâlcov, trădat de un pașaport expirat! Cum arată banii pe care procurorii i-au găsit „creierului Guvernului Dăncilă”, când a fost condamnat la 8 ani de închisoare

Close
Închide
  Close