De Bobi Neacșu,

Angajaţii Parlamentului European sunt sfătuiţi să lucreze de acasă dacă au călătorit recent în regiunile italiene Lombardia, Piemont, Emilia-Romagna şi Veneto, ori în China, Singapore sau Coreea de Sud, scrie Agerpres.

Parlamentul European recomandă angajaţilor săi să-şi verifice temperatura de două ori pe zi timp de 14 zile, perioadă după care pot reveni la lucru dacă au avizul unui medic.

Cel puțin 10 localități din nordul Italiei au intrat oficial în carantină din cauza coronavirusului. Virusul din China a făcut până în prezent şapte victime în Italia.

Citeşte şi:

Sub mandatul lui Victor Costache, Ministerul Sănătăţii nu a finanţat programul ECMO, care s-ar putea dovedi vital pentru pacienţii cu coronavirus!

Adriana Nedelea LA FIX | O româncă din Italia, apel la conaționalii din Peninsulă: „Să nu plece acasă, pentru că în România sistemul de sănătate este scăzut”

DOCUMENTE | Cum se plimba șeful Radio România la ”Business Class” și își umfla diurnele, transportul și cazarea! Severin: “N-am făcut nimic diferit față de predecesori”

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”
GSP.RO

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres
HOROSCOP

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres