De Mihai Niculescu,

Direcția de Asistență Socială a Primăriei Timișoara distribuie pastă de dinți, șampon, săpun și detergent, în perioada 29 ianuarie – 8 februarie. Acestea fac obiectul unui program derulat de Ministerul Fondurilor Europene, POAD 2019-2021, cofinanțat de UE, prin Fondul de Ajutor European.

Vor beneficia de produse de igienă beneficiarii Legii venitului minim garantat și familiile care primesc alocație în baza Legii 277/2010. Legislația stabilește chiar și câte produse se vor împărți, arată tion.ro.

Pachetele conțin periuțe de dinți – 5 bucăți, pastă de dinți – 300 ml, săpun lichid – 500 ml, șampon copii –800 ml, șampon adulți – 500 ml și detergent de rufe – 2.700 gr. Pachetele cu pastă de dinți.

Până acum ceva timp, persoanele defavorizate primeau alimente de primă necesitată, tot printr-un program de la UE: ulei, făină și altele. Însă un sondaj realizat anul trecut, pe un eșantion de 1.900, a arătat că pasta de dinți, săpunul, gelul de duș, șamponul și deodorantul se cumpără cel mai frecvent, ca și produse de îngrijire personală.

7 din 10 români din mediul urban cumpără săpun și pastă de dinți lunar, iar 1% din cei care au răspuns la sondaj au spus că nu cumpără deloc aceste tipuri de produse de-a lungul unui an. 6% din bărbați au spus că nu cumpără deloc gel de duș, tot de-a lungul unui an.

Citeşte şi:

În plină critică națională la adresa medicilor, cum arată viața grea și scrisoarea emoționantă ale unui bătrân care le mulțumește doctorilor că i-au ținut moartea la ușă

Incredibila călătorie a unui proaspăt demnitar. De la postări despre ”Raluca Trotski Turcan” la funcția de consilier al acesteia

Gigi Marian Osoloș, coregraful școlii Total Dance Center din Constanța care își abuza fizic și sexual elevele, folosea relațiile cu anumiți ”grei” din PSD ca să le terorizeze

De aici s-a schimbat jocul Simonei Halep în finala de la Dubai. Ce i-a spus antrenorul
GSP.RO

De aici s-a schimbat jocul Simonei Halep în finala de la Dubai. Ce i-a spus antrenorul

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni
HOROSCOP

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni