Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > FOTO| O femeie din Neamț a găsit un card pe jos și a cheltuit 2.500 de lei de pe el! Pe ce a dat femeia banii. Poliția e acum în alertă

FOTO| O femeie din Neamț a găsit un card pe jos și a cheltuit 2.500 de lei de pe el! Pe ce a dat femeia banii. Poliția e acum în alertă

O femeie care a găsit un card pe jos a cheltuit în cinci zile peste 2.500 de lei de pe el cumpărând medicamente de la farmaciile din oraș, anunță IPJ Neamț.

Poliția din Piatra Neamț a făcut publice imagini de pe camerele de supraveghere din farmaciile în care a făcut cumpărături femeia, cerând celor care o pot identifica să ofere informații despre ea.

Poliția a transmis că „În fapt, la data de 19 iulie, poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat despre faptul că în perioada 13-18.07.2018, persoane necunoscute ar fi efectuat operaţiuni financiare, folosindu-se de un card bancar pe care acesta l-a pierdut, prejudiciul creat fiind de 2500 de lei.

După vizualizarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, poliţiştii au constatat că cea bănuită de comiterea faptei este o femeie de aproximativ 35-40 de ani, păr negru şi cu înălțimea de 165-170 cm. În cauză au fost demarate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de însușire a bunului găsit și de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos”.


Citește și: Primele declarații ale Simonei Halep, după despărțirea de antrenorul australian Darren Cahill: „Mă așteptam. Momentan nu am nici un nume, n-am vorbit cu nimeni!”


 

Close
Închide
  Close