MENIU CAUTĂ
09 Ian. 2018 16:20 , de Cătălin Lupășteanu

VIDEO/ Polițistul pedofil a fost arestat pentru 30 de zile. Decizia poate fi contestată

Distribuie

Polițistul Eugen Stan a fost arestat pentru 30 de zile. Decizia nu este definitivă și poate fi contestată. 

Polițistul pedofil a fost adus marți la Judecătoria sectorului 6 unde procurorii au cerut cere arestarea preventiva a acestuia. Acesta a fost băgat în instanta prin curtea instituției.

Luni, polițistul pedofil Eugen Stan a fost reținut, fiind acuzat că a agresat sexual doi copii într-un lift dintr-un bloc din Drumul Tabere.

Pedofilul a fost dat pe mână polițiștilor de o colegă a sa care duminică, în jurul orei 17:30, a sunat și a spus că bărbatul lucrează în cadrul Poliției Rutiere, fiindu-i coleg.

Din acel moment s-au declanșat verificările, iar luni dimineață, când polițistul s-a prezentat la serviciu, în uniformă, a fost luat de șeful său și condus, fără ca acesta să riposteze, la serviciul omoruri.

Conform unor surse din cadrul anchetei, în tot timpul în care a lucrat la serviciul de Poliție Rutieră, bărbatul a primit calificative de bine și foarte bine, iar anul acesta urma o nouă testarea psihologică, aceasta efectuându-se din 3 în 3 ani.

Polițistul pedofil a recunoscut că a agresat sexual cei doi copii și agresiunea din 2012 asupra unei fetițe.

Polițiștii care-l anchetează au făcut un test ADN din care rezultă că ar fi şi autorul a altor două infracțiuni asupra unor copii minori. Potrivit unor surse, bărbatul suspect de perversiuni sexuale cu o minoră, faptă din anul 2009, şi al unui viol comis în anul 2012, victima fiind tot minoră.

În cazul agresiunii din anul 2012, oamenii legii au dat publicităţii imagini de pe camerele de supraveghere, dar nu au reuşit să-l prindă. După şase ani, au reuşit să afle cine era personajul. Surse judiciare susţin că este chiar poliţistul Eugen Stan, cel care a recidivat şi care a fost trimis după gratii abia acum.


Cum a scăpat poliţistul pedofil. A violat o fetiţă în 2012, dar nu a fost găsit, deşi existau imagini

Citește mai multe despre eugen stan pe Libertatea.

Comentarii