MENIU CAUTĂ
10 Ian. 2018 14:45

Polițistul pedofil a fost pus sub acuzare pentru agresiunea din 2009

Distribuie

Polițistul pedofil a fost pus sub acuzare pentru agresiunea din 2009. Atunci, Eugen Stan a agresat o fetiță de 14 ani, într-un lift.

De altfel, la audierile care au avut loc luni, polițistul pedofil și-a recunoscut fapta din 2009, alături de agresiunea sexuală comisă asupra celor doi frați, săptămâna trecută.

Parchetul General a preluat de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti ancheta în dosarul în care poliţistul Eugen Stan este acuzat că a agresat sexual doi copii.

Motivul constă în celeritatea anchetei și complexitatea cauzei, fiind vorba de numeroase potențiale acte materiale.

Judecătoria Sectorului 6 a dispus marţi, 9 ianuarie, arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Stan, acuzat că ar fi agresat sexual doi copii într-un bloc din cartierul bucureştean Drumul Taberei.

Eugen Stan, polițistul acuzat de pedofilie, a mai agresat sexual o fetiță în 2009. Victima agresiunii: „Am încercat să uit, dar îmi amintesc toate detaliile”.

Vineri dimineață, pe 5 ianuarie, în jurul oreo 10.00, agentul Eugen Stan e acuzat că a urmărit doi copii în cartierul Drumul Taberei, pe care i-a urmărit într-o scară de bloc. Camerele de supraveghere au surprins în imagini momentul în care agentul i-a sărutat și i-a mângâiat pe cei doi copii de 5, respectiv 9 ani.

Ajunși acasă, copiii le-au povestit părinților despre grovăzie. Oamenii au verificat imaginile de supraveghere din lift și, astfel, au descoperit că cei doi minori au fost abuzați.

Citește mai multe despre eugen stan pe Libertatea.

Comentarii