Mergi direct la conținut »
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

Povestea pensionarului care a murit la 8 zile după iubirea vieții lui. Ea a decedat în ziua nunții

Un pensionar din Marea Britanie, a cărui soție a murit cu doar câteva ore înainte ca ei să se căsătorească, a decedat ”de inimă frântă” la doar 8 zile după ea. Cei doi au avut parte de o poveste de dragoste fascinantă și s-au iubit până în ultima clipă.

Potrivit rudelor îndurerate, pensionarul John King (71 de ani) a declarat ”Nu o să fiu cu mult în spatele ei. Este sufletul meu pereche!”, după ce iubita lui de-o viață, Rosalind Lewis (71 de ani), a murit în ziua nunții.

Tragic, Rosalind a murit cu doar câteva ore să își unească destinele, pe 25 ianuarie, cu dragostea vieții ei, John King. Cei doi au fost împreună în copilărie, iar apoi s-au despărțit. Ulterior, cei doi s-au reunit când aveau 30 de ani și au conceput două fiice: Julie (53 de ani), Mary (51 de ani). Ea mai avea o fată dintr-o relație anterioară, scrie Mirror.

Fata lor mai mare a spus că pierderea celor doi a fost un ”șoc” și că familia ”nu se aștepta” la așa ceva.

”El a întrebat-o de-a lungul anilor dacă vrea să se căsătorească cu el, dar ea a spus întotdeauna nu. Apoi, a întrebat-o din nou, în timp ce ea se afla în spital, și ea a spus da. Așadar, John a spus că va chema un preot și se vor căsători în dimineața următoare. Ea a murit în primele ore ale dimineții. A fost foarte greu pentru familie”, a declarat Julie.

Rosalind a murit la Spitalul Kings Mill, în Mansfield, Nottinghamshire, din cauza unei gripe. La doar 8 zile, pe 2 februarie, John, a decedat în propria casă. El a fost descoperit de rude.

Primăria Sector 5 cumpără materiale sanitare și dezinfectanți la suprapreț de la o firmă de publicitate cu zero angajați
Recomandări
Primăria Sector 5 cumpără materiale sanitare și dezinfectanți la suprapreț de la o firmă de publicitate cu zero angajați
 

”(El) A fost foarte trist când mama a murit, dar când un doctor a venit să-l viziteze, părea înviorat. Totuși, totul s-a înrăutățit după ce a primit certificatul de deces al mamei. Autopsia arată că el a murit din cauza pneumoniei, dar pentru noi, el a murit din cauza inimii frânte”, a declarat Julie, care a adăugat că cei doi au trăit fericiți împreună și s-au adorat.

Cei doi se cunosc din copilărie, când au mers la aceeași școală și s-au apropiat. Însă, cu timpul ei s-au despărțit, iar la 30 de ani s-au reunit.

Cei doi au avut 10 nepoți și cinci stră-nepoți.

Familia plănuișete să împrăștie în natură cenușa rămasă după încinerarea trupurilor lor, când vremea va fi frumoasă.


INTERVIU EXCLUSIV cu Antonio Banderas: „Încă nu s-a născut actorul care să joace rolul meu!”

FOTO: NORTH FOTO

Close
Închide
  Close