Mergi direct la conținut »
Preotul anglican părăsit de soțul român și-a găsit un alt iubit: tot un român, însă mai tânăr
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Preotul anglican părăsit de soțul român și-a găsit un alt iubit: tot un român, însă mai tânăr

Preotul anglican părăsit de soțul român și-a găsit un alt iubit: tot un român, însă mai tânăr

Preotul angligan pensionar, care a ajuns în presă cu relația sa cu modelul român Florin Marin, care ulterior l-a părăsit, și-a găsit un alt iubit. Philip Clements, în vârstă de 79 de ani, iubește acum un alt român, care este chiar mai tânăr decât fostul său partener.

Philip Clements și-a anunțat dragostea pentru românul Florin Marin în presa britanică. A spus atunci că este dispus să facă orice pentru acesta, iar românul de 24 de ani susținea că sentimentele sunt reciproce. Cei doi s-au căsătorit în aprilie 2017, iar după doar câteva luni relația lor a ajuns la final. Asta după ce vicarul britanic i-a cumpărat un apartament soțului său.

Philip Clements a rămas astfel singur, dar și fără economiile de-o viață. Acum, el iubește din nou. El și-a găsit un nou partener online, respectiv un tânăr de 22 de ani, care este tot din România și care este chiar mai tânăr decât fostul său soț.

Vicarul a povestit că că acesta a fost recent în Iași, pentru a-și vedea noul partener. Acesta urmează, la rândul său, să meargă în Marea Britanie pentru a-l întâlni pe Philip.

”Vârsta nu contează pentru mine, el învață de la mine despre viață și eu învăț de la el, mă păstrează tânăr”, a declarat Philip Clements pentru The Telegraph

Fostul preot paroh a spus că și-a reprimat sexualitatea în întreaga carieră din cauza poziției bisericii față de homosexualitate, dar acum, la pensie, nu mai are niciun motiv să ascundă adevărul.


Citește și: VIDEO EXCLUSIV/Nicoleta Nucă are un nou iubit, însă îl ține cam …secret. Brunet, discret, loial, toboșar!


Close
Închide
  Close