Mergi direct la conținut »
Prima declarație a medicului fals cu opt clase: "Avocata mi-a zis că am toate actele necesare pentru a profesa în România"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Prima declarație a medicului fals cu opt clase: "Avocata mi-a zis că am toate actele necesare pentru a profesa în România"

Prima declarație a medicului fals cu opt clase: „Avocata mi-a zis că am toate actele necesare pentru a profesa în România”

Matteo Politi, care își spunea Matthew Mode, a făcut prima declarație în legătură cu scandalul în care este implicat. Libertatea a dezvăluit azi că acesta a ajuns să opereze de zeci de ori în România, chiar și la spitalul privat Monza, fără să aibă studii de medicină. 

Falsul medic italian Matteo Politi a făcut prima sa declarație despre scandalul iscat în jurul lui.

„Lucrurile despre care mass-media scrie în momentul de față sunt cele care s-au întâmplat în Italia, acolo unde cazul a fost închis și de acolo au plecat toate poveștile.

Când am venit în România, am dat documentele originale cu tot cu parafă unui avocat care, plătit cu o sumă considerabilă, a întreprins toate procedurile necesare pentru ca toate hârtiile mele să fie recunoscute și au fost astfel obținute toate avizele de către ministerele aferente, cărora le-am plătit chitanțe și, astfel, mi-au eliberat toate documentele și actele pentru a lucra în România.

După aceea, avocata mi-a zis că am toate actele necesare pentru a profesa în România”

Pot folosi numele de Matthew Mode, am primit o scrisoare de la un notariat din România care îmi permite să folosesc acest nume”, a declarat Matteo Politi, pentru spynews.ro.

Libertatea a dezvăluit că, de un an de zile, un fals medic de chirurgie plastică lucrează la patru clinici din București. Ministerul Sănătății i-a dat aviz escrocului italian Matteo Politi, care a ajuns să opereze de zeci de ori în România, chiar și la spitalul privat Monza, deși nu are studii de medicină! A fost depistat de asistente că nu știa să-și pună mănușile!

Citește și:

inisterul Sănătății i-a dat aviz escrocului italian Matteo Politi, care a ajuns să opereze de zeci de ori în România, chiar și la spitalul privat Monza, fără studii de medicină! A fost depistat de asistente că nu știa să-și pună mănușile!

Close
Închide
  Close